[]

bayrama kadar altın fiyatları düşer mi çıkar mı ?

altın borcumuz var ve bayrama kadar süremiz var. hemen alıp ödeyelim mi son ana kadar bekleyelim mi ? kuyumcu arkadaşlardan fiyat teklifi de bekliyorum.
not: "315 gr 22 ayar bilezik ve 20 çeyrek"



 
bilen olsa vurgun yapar. ama dolar çok düşük. 3 yılın en düşüğü ve ons yüksek olmasına rağmen gramı 61 civarı. dolar yükselir de ons fiyatı sabit kalırsa 65 66 lirayı bulabilir


  • efruz  (27.10.10 14:22:18) 
şu an bozdurmaya gitsen alacağın fiyan en düşük 21350 en yüksek 21400 TL dir. bayrama kadar ne olur kimse bilmez bilse efruz un dediği gibi eşek yüküyle para kazanırdı zira bu işi ton ile yapan insanlar var. hali hazırda 60 civarına inecek diyenler olduğu gibi 65 liraya çıkacak diyenlerde var. akşam bernanke ipnesi çıkar likiditeyi artırmayacağım der altın olur 59-60 yada çin çıkar derki canım sıkıyor lan elimdeki tüm dolar fonlarını piyasaya vereceğim ABD ebesininkisini dörsün. al sana altın 65.


  • pposeidon_1  (27.10.10 14:45:41) 
cevaplarınıza binaen, 57,5 ten aldım gitti. hayırlı uğurlu olsun. thanks..


  • ground  (27.10.10 22:50:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.