[]

dizüstü tavsiye

arkadaşlar 14oo lira fiyatlı en düşük 512mb ekran kartı olan bilgisayar tavsiye edebilir misiniz rica etsem. autocat kullanacağım çizim falan ekranı 13 inç olsa bi de tadından yenmez.




 
13 inçte çizim yapmayacaksınız değil mi? İşkence olur. Büyük monitöre mi bağlayacaksınız?


  • sourlemonade  (26.10.10 22:45:17) 
benim makinayı satıyım hacı

50 lira daha eklersen sana söylediklerinden çok daha fazlasını sunan bir bilgisayar

www.sahibinden.com
  • karahan  (26.10.10 23:12:30) 
üstad çizim için lcdye bağlayacağım da yanımda sürekli taşıyacağım için küçk olsun istiyorum.

@karahan
hocam nakit ödeme yapmayı düşünüyorum ürünün son fiyatı nedir garantisi nerden. detay verirsen sevinirim.
  • sayha  (27.10.10 00:06:00) 
garantisi türkiyeden boğaziçi bilgisayar. ve 2 yıl garantili ismine fatura kestiririz. hocam ben sana olurunu söyledim listelediğim fiyattan. 1420 olur minumum kar yapmam için. saygılar.


  • karahan  (27.10.10 09:28:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.