şurdaki stairsailor parçasında bir an için duyabileceğiniz gibi, müziğin akışına uymayan bir nota var. bu uyumsuz notayı anlatmak için kullanılan bir terim var mı müzikte?http://fizy.com/#s/1lscgj saniye - 00:39
şurdaki stairsailor parçasında bir an için duyabileceğiniz gibi, müziğin akışına uymayan bir nota var. bu uyumsuz notayı anlatmak için kullanılan bir terim var mı müzikte?
fizy.com saniye - 00:39
0
detone. ecnebiler "out of tune" kullanıo sanırsam.
0
nesin sen iki kollu adam falan mi
(
26.10.10)
iki başlığa da baktım ama örnekteki duruma uyuyorlar mı emin olamadım ben, verdiğim link hatalı ama kopyalayınca çıkıyor.
0
🌸
serseri marti
(
26.10.10)
Notanın ritme uymaması gibi bir şey mümkün değildir. Şarkının metronomu şarkı sırasında değişebilir ayrıca. O notayı veren başka bir enstrüman. Anarmonik de diyebilirsiniz. Ancak oradaki notada bir uyumsuzluk yok.
0
nesin sen iki kollu adam falan mi
(
26.10.10)