[]

garanti bankası

yarın garanti bankası mt pozisyonu için grup mülakatına gireceğim.. daha önce garantide ya da başka bir bankada grup mülakatını girmiş olan var mıdır? bankacılıkla ilgili bi konu mu verirler, yoksa daha çerez bi konu mu olur? bilen varsa süper olur gerçekten (sınavdan sonraki ilk mülakat bu arada)




 
MT içinse genelde daha genel bir şey olur, grup içerisinde liderliği nasıl ele alıyorsunuz, fikirlerinizi nasıl ifade ediyorsunuz ve diğerlerini etkiliyorsunuz ona bakarlar (Yani ben 8 sene önce Osmanlı MT'si olduğumda öyleydi, belki devir değişmiştir, yarın küfretmeyin bana diye diyorum :)


  • sui  (02.01.08 19:12:30) 
daha yeni sorulmuştu buna benzer soru aratırsan bulursun sanırım. birde grup mülakatıysa yegane tavsiyem, tabiki çok sessiz kalma ama sırf konuşmak ve kendini göstermek için de boş boş abuk subuk laflar etme. grupta genelde bilgi ölçülmez, kendini ifade yeteneği ve temsile bakılır.


  • eksi daglarinin aslani  (02.01.08 20:32:06) 
genelde ortaya bir soru atarlar.
örneğin "bir i$te para mı önemlidir yoksa mevki mi" derler. tartı$ın bir karara varın deyip sizi izlerler.

  • sleepy99  (02.01.08 21:16:18) 
şöyle söyleyeyim. kızkardeşim bi iki hafta önce gebze garanti de girdi mülakata.
bir soru sormuşlar cevabı göreceli, kişiden kişiye değişen. orada cevabınıza sadık kalmanız. diğerlerinni yanınıza çekmenize falan bakıyorlarmış. oradan çiziyorlarmış mülakat yolunu.

bu tüyoyu da sınavdan sonra bir çalışan verdi.

sınavdan sonra tüyo veren çalışanın ben.
  • godless frog  (02.01.08 21:23:24) 
konuyu bilmiyorumda düzgün giyin,düzgün otur,otururken kıçın başın oynamasın böyle şeylere çok önem veriyorlar. sonra olaya hakim ol milleti etkile sessiz kalma ama bilmediğin şeyleri de sallama. bir de birebir mulakat yaparlarsa sinirlenme eğer üstüne gidiyorsa bilerek yapıyordur.


  • sourlemonade  (02.01.08 23:45:35) 
grup mülakatları çok aday varken ve adayların tahmini kapasiteleri eş kabul ediliyorken kullanılan bir eleme metodudur. yani tamamen ik overloaded olmuş o yüzden kolay eleyelim diye bulunmuş olan dandirik bir metoddur. açıkçası zamanında ben de girdim ve hepsinde başarısız oldum (iyi ki). o kadar büyütmeye gerek yok adam olsalar tek tek mülakat yaparlar 5 dakikalık aptalca bir tartışma seansı sonrası bu adamla çalışalım ya da çalışmayalım kararını almak nasıl bir aymazlıktır bilmiyorum.


  • ozdek  (03.01.08 08:06:04) 
aslında konu bankacılık ile de alakalı olabilir ama herhangi bir üni. mezununun üzerinde fikir yürütemeyeceği birşey olmaz kesinlikle. sizden de zaten birleyler biliyor olmanızı beklemeyecekler.. ayrıca mülakatta şöyle bir tavır takınman basarılı olmana yetecektir: "muhakkak verengül hn. söyledikleriniz çok doğru ama sunu da unutmamak lazım ki olayın bu boyutu var." diyip söylediğinin tam aksini söylemek. karsındaki de buyuk olasılıkla söylediklerine cevap vermek yerine alakasız seyler soyleyecektir. onu da kibarca yüzüne vur. ve son bir tüyo kesinlikle sessizce asilce oturma. çirkefleş demiyorum bak ama sessiz de kalma. (ahmet cakar mode on) cok onemli seyler soyleyecekmis gibi gir konusmaya.. zaten cok kolay. hazırlık ve ilk muhabbet 20 dakika kadar surer. sonrasında 15 dakika konuya hazırlık 15 dakika da tartısma sürer..


  • eleventh american esme has met  (03.01.08 08:34:17) 
herkese çok teşekkür ederim cevaplar için, girdim görüşmeye gayet kısa ve basitti, bundan sonra garanti'de grup mülakatına gireceklere fikir vermesi açısından konuyu da yazayım;

"işinde çok başarılı bir kameramansınız. yanan bir adam gördünüz, önceliğiniz kameraya çekmek mi, olur yoksa adamı kurtarmak mı" (süre 12 dakika, 8 kişi tartışma)

admin konuyu kilitleyebilirsin (eheh forum tandansı)
  • reeper redeemer  (03.01.08 09:33:59) 
aynı soruyu soruyorlar sanırım sürekli.
3 farklı kişiden aynı şeyi duydum.

  • godless frog  (26.02.08 10:42:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.