[]

El çizgisi olayı ne derece doğru? Araştırılmışı var mı? (capsli)

arkadaşlar merhaba yeni üyeyim çok güzel bir site. googleda aratmayı da biliyorum ama faydalı cevaplara ulaşamadığım için bir de buradan sormak istedim.

biliyorsunuz el çizgileri (avuç içi) için çeşitli yorumlar oluyor, el falı'nı kastetmiyorum. böyle hayat çizgisi uzunsa çok yaşarsın, kalp çizgin şöyle ise böyle olursun gibi.

çevrenizde 90 yaşında olup da hayat çizgisi gerçekten çok uzun olanlar var mı ellerinde? ya da tam tersi, erken yaşta aramızdan ayrılan bir kimsenin hayat çizgisini hatırlıyor musunuz, kısa mıydı?

bunların istatistiklerini nasıl aratabilirim? sağlık bakanlığına mail attım ancak olumlu bir cevap ile dönmediler henüz. hep olumsuz cevap, hala mailleşiyoruz. en azından hayat çizgisi olayını halledersek sevinirim, yarına lazım.

şimdiden teşekkürler.

 
Eger ingilizce'niz varsa google'dan bir de palmistry sozcugunu de kullanarak arama yapmayi deneyin. Pek cok seye ulasacaksinizdir.

* bilmiyorum denediniz mi gerci bunu da
  • no christ requiress  (26.10.10 02:51:53 ~ 02:52:34) 
Morglara gidip bakın. En iyi istatistik orada çıkar.


  • sourlemonade  (26.10.10 03:59:25) 
@cosmicstring; işte tam olarak o geçti aklımdan da tırstım. nasıl anlatayım "el çizgilerine bakıcam" diye biri görse. hem korkarım da. ölü çünkü. sorumun özü buna çok yakın; biri gidip bakmış mıdır bilimsel anlamda vs gibi.


  • oldu görüşürüz  (26.10.10 04:04:57) 
Şu dünyada en az korkacağınız insan ölü insandır. Ha görmeyi sevmezsiniz, ayrı. Sağlık Bakanlığı'na bunu yazın bakalım ne diyecekler.


  • sourlemonade  (26.10.10 04:17:11) 
iksir yapıcaz diye albinoları kesen afrikalılar geldi birden aklıma. el çizgilerini geçtim tek yumurta ikizleri bile aynı zamanlarda ölmüyor.


  • emrag  (26.10.10 11:24:26 ~ 11:24:37) 
yalaaan.. yok oyle bi sey..

ha bi de:
benim sag elimle sol elimdeki çizgiler farklı.. yani kanımca ayaklı kanıtıyım bunun yalan oldugunun..
  • buzzlightyear  (26.10.10 11:47:38) 
@buzzlightyear; yalan olma ihtimaline katılıyorum. lakin doğruysa da sanırım herkesin sağ-sol çizgileri zaten farklı, denk geldiğim resimlerde(ekteki de dahil) genelde sol el çizgileri referans alınmış.


  • oldu görüşürüz  (26.10.10 15:07:34) 
herkesin sağ ve sol el çizgileri farklı değil yahu.. yani %100 ayni degil tabi de, mesela akil ve kalp cizgisi oldugu iddia edilen iki cizgi var ya.. benim bi elimde bu ikisi tek cizgi halinde.. böyle olduğunu görünce şaşırıyordu hatta insanlar..


  • buzzlightyear  (29.10.10 01:27:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.