[]

vize olaylarından anlayan beri gelsin!

şimdi ben bu bayram için almanya'ya bilet aldım arkadaşla. köln'e.
vize olayı için de arkadaşın bir hocasının vize alma konusunda usta dediği bir acente elemanı mıdır nedir artık ona güvendik. arkadaşım birkaç kişi ile birlikte bir okul projesi için ayrıca almanya'daki bir okula beklendiğinden hocası o dediği adama çözdürecekti her şeyi. lakin adamdan bugün öğrendik ki almanya bütün randevuları bayram sonrasına veriyormuş artık vs.
bi anda elimizde uçak rezervasyonumuz kalakaldık. arkadaşım oradaki bir üniversiteden davetiye vs alarak işi okulca çözeceğinden tuzu kuru gibi.

lakin ben bu durumda ne yapayım?
ayın 15-16 sı gibi yola çıkarız diyorduk.
hollanda konsolosluğunu mu deneyeyim. belçika mı? fransa mı? (bu ülkeleri de gezmeyi planlıyoruz, herhangi birinden giriş yapabilir planı ona göre değiştirirz)

bir yandan da çalışıyorum, böyle günlerim yok vize peşinde koşacak. bu vize alan acentalar var mıdır? ne derece güvenilir ve iş bitiriciler? ekstra ne kadar para bayılmak gerekir?

valla stres yaptım sevgili duyuru ahalisi. kırk yılın başı bi gezi planladık onda da patlamayalım yok yere.

ek soru: bir de almanya'da bir arkadaşımdan davetiye isteyebilirim. konsolosluğu arasam durumu anlatsam davetiyem de var biletim de alındı vs diye. bir faydası olur mu?

p.s: yardımcı olan sözlük yazarlarına ileride sayısal loto çıkması halinde yüklü miktar para bağışlayacağım.

 
arkadaşlar aynı ama aynı durum bende de var, 14 kasımda almanyaya gitmem gerek ancak vize randevusunu 23 kasıma veriyorlar en erken.. daha önce şengen vizesi aldım, uçak bileti de almıştım mis gibi.. yani 14-21 kasım arası bilet aldım, elimde biletle kaldım öyle. yani atıyorum fransa vizesi alıp almanyaya girebilir miyim direk türkiyeden almanyaya uçarak ? yani fransa vizemi alcam 14 kasımda da istanbuldan münihe gideceim. beni içeri almazlar diye gayet tırsıyorum, alman bunlar sonuç olarak. daha önce yakın zamanda böyle bir deneyim yaşadıysanız yardımcı oolursanız sevinirim çok !


  • solitary man  (28.10.10 17:04:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.