[]

kıçımın rahatı için?

sevgili dostlar..
evde bilgisayar masasında uzun süre oturuyorum.. ben işte olduğumda valide (epey kiloludur) facebook a takıldığından peşpeşe 5-6 ay ara ile aldığım bilgisayar koltuğum işe yaramaz hale geliyor. ben mi çok adi sandalyeler alıyorum yoksa durum sizde de boylemi..?
bugünlerde 3. masa sandalyesini almya karar verdim. hepsiburada.com a bakınıyorum, epey pahalıca.. ancak şu varki alt süngeri en fazla dayanan bir sandalyeye ihtiyaç var.
tecrübelerinizle sabit rahatlığından aylarca yıllarca ödün vermeyecek bir sandalye arayışım var. (sandalye derken ofice tipi olan, şu tekerlekli falan)
önerilerinizle yardımcı olursanız gözlerinizden öperim.. saygılarımla.. sizi seven suser...

 
aga işi üzerine oturulmak olan bir sandalyenin üst kumaşı yırtılıyorsa bu kesinlikle üreticinin sorunudur. e ne yapalım oturmayalım mı? ya da kullanma kılavuzunda günde en fazla 4 saat oturun falan mı yazıyor yooo:)
yani benim de yırtıldı bir süre sonra da yani yırtmak için özel bir çaba sarfetmedim, sadece oturdum, gerekeni yaptım ama gene de yırtıldı.

  • baldur  (25.10.10 21:04:31) 
yok, yırtılma yok.. oturduğumuz kısımdaki sünger öyle bir eriyor ki tahtanın üzerinde oturuyoruz şuan.. alttaki vidaları kıçımda hissediyorum valla...

edit: aslında problem sandalyenin süngerinde. sanırım bu süngerler de kalite kalite.. hangi marka nasıl sünger kullanıyor bilmediğimden sormak istedim..
  • extasy  (25.10.10 21:06:36 ~ 21:11:38) 
VALLA BEN SPOTTAN 5 SENE EVVEL 50 MİLYONA ALDIM HALA KULLANIYORUM.BENZERLERİ 170 - 200 TL ARASI MAĞAZALARDA.SPOT ÇULAR ÇOK HESAPLI ORALARI BİR DENE DERİM.


  • keller  (25.10.10 21:55:09) 
bahçe sandalyeleri al plastik olanlarından, beyaz...

at altına bir minder bak keyfine. 7.5 tl mis...
  • beni boyle sev seveceksen  (25.10.10 22:05:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.