[]

abercrombie'yi nereden alıyorsunuz? (izmir)

hiçbiyerde mağazası yok, bi ara ykm'de ve tifany'de vardı ama ordan da kayboldular ama herkesin üstünde görüyorum. bi de facebook'ta sürekli fashionmark diye bi site gözüme çarpıyor abercrombie satan. ve bi arkadaşım türkiye'deki hemen hemen tüm abercrombie'lerin sahte olduğunu söyledi. alanlar, aldığı ürüne güvenenler nereden aldığını yazabilir mi?

i55.tinypic.com


 
etrafta gordukleriniz pazardan ya da gittigidiyor dan alıyo. izmir de bi yerde bulamazsanız amerikadaniste.com myusabox.com gibi siteler aracılıgı ile orjinalliginden emin olarak abercrombie nin kendi sitesinden alabilirsiniz ama fiyatlar bence pahalı.


  • rurouni  (25.10.10 00:27:05) 
kanada, abd ve birleşik krallık dışında zaten dükkanlarının olmadığını duymuştum. sitelerinde "store locator" kısmında da bu şekilde gösteriyor. ama gittigidiyor gibi sitelerde direk abd den getirdiklerini iddia eden dükkanlar var. exoticbargain, newyorker34 gibi. denenebilir.


  • geridonusum kutusu  (25.10.10 01:32:44) 
sahibinden, gittigidiyor benzerleri bunların hepsi çakma. aynı adam aynı ürünleri pazarda daha ucuza satıyor emin ol, bir dolu pazarcının gittigidiyor'da dükkanı var adamlar teknolojiyi çözmüş:)


  • allanz  (25.10.10 15:04:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.