[]

Nezleden kurtarın beni dostlar

değerli dostlar,
burnumun sol deliği akıyor. çook az da halsizlik var.
bu durumu geçirecek herkesin söyleyeceği elbet "bol su iç, c vitamini al, ilaç iç vs." dışında bişeyler söyleyecek olan varsa çok mutlu olacağım.


 
vitamin, bol su vs. elbette.

bunun disinda dus alirken veya normalde bol sümkürüp, hatta su da cekip oyle sumkurup iyice bir temizleyin burnu. akinti hic iceri olmasin, hep disari olmasini saglayin.

bunun disinda da,
aktarlarda satilan (minicik sisesi 10 tl gerci ama uzuun zamanlar gidiyor) çin yağı nin tek bir damlasi burnu harika acar.
  • la traviata  (23.10.10 23:22:53) 
geç bunları.rakı gibisi yoktur, whisky de olur.


  • jack n brooks  (23.10.10 23:30:00) 
jack n brooks a kesinlikle katılıyorum.


  • 7c  (24.10.10 00:03:08) 
bir çay bardağının yarısına ılık su koy,bir adet limon suyunu da ekle ve son olarak da bir adet gripinin içini yani kapsülün içindeki tozu bu sıvıya ekle..anında kesiyor tüm belirtileri.


  • birbilsem  (24.10.10 00:09:34) 
  • quasiromantic  (24.10.10 00:13:05) 
dostum mesir macunu diyorum başka birşey demiyorum.


  • ceo  (24.10.10 01:09:36) 
belirtileri hissettiğin an vicks first defence alıp tarife göre burnuna sıkacaksın,mikrobu yerleşmeden öldürüyor.


  • password  (24.10.10 03:00:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.