[]

yüzde yüz pamuk

birbiriyle aynı model yüzde yüz pamuk iki gömlek arasında hammadde kalitesi bakımından fiyatı ciddi miktarda artıracak büyüklükte bir fark olması mümkün müdür? tekstilde kullanılan pamuğun kalite ve fiyatlandırma aralıkları nasıldır? (tam soramadım sanki ama anlamışsınızdır diye tahmin ediyorum)




 
iki kat mısır pamuğu gomlekler genelde daha bir guzel ve pahali oluyor misal... :P


  • ucan sincap  (23.10.10 19:41:24) 
söz konusu giyecekse kullanılan hammadde muhtemelen maaliyet kalemleri arasındaki en düşük kalemdir gibi geliyor bana. tasarımcı ya da marka değerinden kaynaklanıyordur muhtemelen aradaki fark. tabii bu dediğim biri 50 lira diğeri 500$ ise geçerli.


  • summer of 1985  (23.10.10 19:43:35) 
mısır pamuğu kullanılan giysilerin etiketlerinde bu belirtilir mi yoksa sadece pamuk mu yazar? hangi markalar mısır pamuğunu kullanıyor gömleklerinde?


  • weeping guitar  (23.10.10 20:14:09) 
cacharel ve valentino var benim emin oldugum. tabii urunune gore degisir. :)


  • ucan sincap  (23.10.10 21:23:13) 
yahu bu %100 pamuk yazanların bazısında finishing mi diyorlar nedir onda sentetik malzeme kullanıldığı olmuyor mu %100 pamuk yazdığı halde?? veya bunun bir sınırı mı vardır nedir %100 pamuk yazıp bildiğin zımbara gibi gömlekler satılıyor ucuz süpermarketlerde vs.


  • allanz  (24.10.10 03:52:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.