[]

istifa zamanı.

yalova'da bir ilköğretim okulunda ücretli öğretmenlik yapıyorum, işi bırakmak gibi bir düşüncem var, yalnız kasımın ilk haftası çocukların yazılılarını yapmam lazım ama ben kasım ayına girmeden ayrılmam lazım yalova'dan, acaba ben bıraksam hemen hoca bulabilirler mi? yazılıları yapıp da mı gitsem? branşım matematik bu arada..




 
işte öğretmenlik mesleğinin yüceliği mi desem ne desem. giderken bile öğrencilerin yazılılarını düşünüyorsunuz. tebrik ederim gerçekten.

anında bulamayabilirler fakat okulda senden başka aynı branşın hocası varsa onu bir süreliğine derslere sokabilirler?
  • godlovesugly  (22.10.10 23:06:34) 
Sizin yerinize dersler boş geçmesin diye birini verecekler mi? Sınavı ona bırakın, o yapsın, size kağıtları göndersin, okuyup notlarını gönderin.


  • sourlemonade  (22.10.10 23:08:18) 
ilçe m.e.m bulur öğretmeni.gerçi bırakmanız tam kpss zamanına denk geliyor ama nihayetinde ücretlisiniz.yani kimse yok bırakma demeyecektir.şahsi fikrim; sınavı yapın ve gidin.gelen öğretmen nereden bilecek sizin öğretim yönteminizi,kaldığınız konuyu.sizin yapmanız sınavı daha geçerli ve güvenilir kılacaktır.


  • lavitaebella  (22.10.10 23:08:21) 
anında hoca bulurlar da sen yazılıları yap öyle git.


  • rectoa  (22.10.10 23:11:00) 
hocam neden illa ki kasım başında yapıcan ki. gitmeden önceki gün yap öyle git. erken felan dersen de emin ol her türlü başka birinin yapmasından iyidir.


  • 7c  (22.10.10 23:12:27) 
@7c erkenliğinden değil de ben çocuklara şu tarihte yapıcam diye duyurmuştum. dediğiniz gibi olursa bu pazartesinden itibaren hafta içinde yapmam lazım, çocuklar itiraz edebilirler..
ayrıca devletle ilk defa haşır neşir oluyorum iş anlamında, istifa etmemin sebebi de resmiyet, fitil etti beni. 16 saat dersi baştan söylememe rağmen 5 güne yaydı adamlar,ulan 40 saat derse 4 günde giriyordum ben özel sektörde. iki vesayit değiştiriyorum ilk saatlere ders koymayın dedim sallamadılar, kadroluların borusu öttü onların ilk dersleri boş vs..
özetle; şimdi çocuklara üzülüyorum, keşke hiç bulaşmsaymışım, ama bu şartlar altında bırakmalıyım...
son not: bunları okuyup da heveslisi varsa bulaşmasın.
  • rodeocu  (22.10.10 23:34:58) 
Hangi okul hocam? Tahmininde Ziya Gökalp- Mehmet Akif Ersoy gibi ama neyse sorununuzun çözümüne yardımcı olabilirim belki.


  • bozbaykus  (23.10.10 00:09:28) 
Yeni öğretmen bulurlar merak etmeyin. Öğrenciyi genel/kurumsal umursamadıkları zaten açık, kişisel çabanız bu nedenle etkisiz kalacaktır. Sınavı yapın, böyle önemli bir değişiklik için öğrenciler ne kadar itiraz edebilir ki? Öte yandan, başkası da sınav yapsa hayatlarında ehemmiyetli bir değişiklik olmaz emin olun.


  • uyuklayankedi  (23.10.10 00:30:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.