[]

Din hanesini kaldırmak için dilekçe

Şu nüfus cüzdanındaki din hanesini kaldırmak için dilekçe yazmak gerekiyor anladığım kadarıyla. Hiç dilekçe yazmadığım için nasıl olacak bilmiyorum. Şekli nasıl olacak, ne yazılacak?

Sözlükte bir örnek gördüm ama doğruluğundan emin olamadım. Nasıl olacak bu iş?

Teşekkür ederim.

 
nufus mudurlugune gittiginizde bir ornegi oluyor karsınızda


  • little miss sunshinee  (21.10.10 15:15:37) 
blog.virgullu.com

in gugıl vi türüst
  • hollowlife  (21.10.10 15:17:02) 
x nüfus müdürlüğüne,

nüfus cüzdanımdaki "dini: islam" ibaresinin T.C. Anayasası Madde 24 gereği silinmesini, din hanesi boş bırakılmak suretiyle nüfus cüzdanımın yenilenmesini saygılarımla talep ederim. tarih

adım soyadım
Tc kimlik numaram
adresim, telefonum
imza
  • overdose  (21.10.10 15:18:48) 
Bunu yapmadan önce iyice düşündünüz mü, sonuçlarına katlanabilecek misiniz? Yapmak istediğiniz şeyi ben de yapmak isterdim ama korkuyorum, bu ülkede şu saatten sonra bunu yapmak gerçekten cesaret ister. Gelecek kaygım var benim, ya ilerde bu yüzden iş bulamazsam? Veya başıma sırf bu yüzden kötü bir şey gelmeyeceğini nasıl garanti edebilirim?

Bu konudaki rahatsızlığınızı çok iyi anlıyorum, ama lütfen kendi iyiliğiniz için bir daha düşünün.

Saygılar...
  • marcelle  (21.10.10 16:14:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.