[]

taciz - özel hayata müdahale

merhaba duyuru sakinleri

şimdi şöyle bir olay var ; benim arkadaşlardan birisnin annesini telefonla,bin türlü hakaret içeren mesajla kocamla ilişki yaşadın sen konulu taciz ediliyormuş bir kadın tarafından. asılsız ve gerçeği yansıtmayan durumlar söz konusu. boş yere kafa ütülüyormuş sizin anlayacağınız. arkadaşın babasının olaydan haberi yok, olursa küçük bir semt oldugu için kıyamet'in kopacağı öngörülüyor. şimdi sizden ricam cin fikirli dostlar, bu kadını bu yanlışından döndürmek için neler yapılabilir. diyiverin hele.

şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

 
numarayı değiştirsin, babayada sapık dadandı a.q desin çocuk. saklanırsa ilerde baba öğrenirse olmayanıda olmuş gibi algılarsa 3.sayfaya meze çıkabilir.


  • saykodeli  (20.10.10 01:35:13) 
@saykodeli

numarayı değiştirmek kolay iş. iki dakikada halledersin sorun değil bunda. asıl mühim olan yaşanılan semtte bu taciz eden kadının sürekli konuşması, etrafına arkadaşın annesini kötülemesi. hani aramaları, mesajları durdurabilirsin. sorun o değil zaten,sorun olayın kadının ağzından çıkıp semte yayılması, ki durduk yere insanların adı kirleniyor. şunu şunu yapayım, iş bitsin ama ne yapmalı?
  • sakabilmemneyi  (20.10.10 01:42:06) 
diksiyonu düzgün, tok sesli biri arayıp, "ben falanın avukatıyım, size dava açtık/açıcaz" desin, duruşmalara geleceksiniz/gelmediniz filan desin.

gece 2, kafam bir milyon, bu kadar.
  • hollowlife  (20.10.10 01:48:50) 
@hollowlife

iş bu ilk akla gelen bu. ama dava açtık, açacağız deme veya işi ciddiye bindirip gerçekten dava açma olayı işi babanın öğrenmesine sebebiyet vermez mi? hani daha ne söyleyelim lan diyerek üstüme yürüme ihtimaliniz var biliyorum, ama bir yardım la! iş tehdit etmelerle olacak gibi bir iş mi? o kadar basit değil, ben de biliyorum.
  • sakabilmemneyi  (20.10.10 01:51:16) 
hea bu durumda olay çıkmaması zor. baba önce anneye, sonra tacizciye haşin davranabilir derken o yerleşim yeri yok olur. tacizci karının kocası burda kilit adam. biri o adamla konuşursa, adam karıyı morartır. tabi bu durum dayak yicek karının suçlu olduğu anlamına gelmez ama susacağı anlamına gelir. belkide gerçektir, durduk yerde neden yapsın.


  • saykodeli  (20.10.10 01:51:22) 
@saykodeli

işte olay çıkması kolay bir durum ve biz bu olayın çıkmaması için çaba gösteriyoruz. bu kadın neden böyle davranıyor? kocasının şüpheleniyor ve kocasının bu türden ilişkilere girme ihtimali olan kadınları bellemiş aklına onları arayıp, rahatsız etmekten geri duramıyor. bu olayla alakası olmayan bir kadıncağız da boş yere adının kirlenmesi ile oluşacak rezaletin ortasında kalıyor. işte bütün bu rahatsızlıkların bitmesi içinde, aklımda bir iki şey var, sizden de neler çıkabilir onu merak ediyorum.
  • sakabilmemneyi  (20.10.10 01:57:21) 
deli deliyi görünce çomağını saklarmış taktiği işe yarayabilir.


  • orpheus  (20.10.10 01:57:42) 
kadını tehdit etmeden, polise şikayet etmeden nasıl olcak bu iş? kadını bulup konuşun o zman "artık yeter, yoksa iş çığırından çıkacak" deyin.

bana hapiste bakarsan gidip kadını arabayla ezerim, kadın zaten laftan anlamıyorsa.
  • hollowlife  (20.10.10 01:58:56) 
@orpheus

zaten ses çıkarmaya çıkarmaya iş bu boyuta geldi. susturmanın bir yolu olmalı. ama nedir nedir?
  • sakabilmemneyi  (20.10.10 01:59:07) 
@hollowlife

kadını tehdit etmek zaten akla gelen ilk şeylerden. çoluğuna çocuğuna sahip çık, pılını pırtını topla dersin, denir. bu en kolayı zaten işin. mahkemeye gidersin, savcılığa şikayet dilekçesini verirsin iş orada kapanır sanırsın kapanmaz. bunları yapmak çocuk olayı, istenen durum sadece bunun arkadaşın babası duymadan kapanmasını sağlamak.
  • sakabilmemneyi  (20.10.10 02:01:47) 
şu an bence en oluru tacizci karının kocasıyla konuşmak. adamı tanıyan birinin konuşması daha makbul zira kıvılcım burdanda doğabilir. çok dikkatli olup, acil eylem planları falan hazırlamak lazım, o derece mühim.


  • saykodeli  (20.10.10 02:09:52) 
bu arkadaşınızın annesi bu olaya nasıl dahil oluyor. bu deli kadın nereden böyle bir fikra kapılıyor ? bunları da iyi araştırmanızı tavsiye ederim.


  • orpheus  (20.10.10 02:13:30) 
sinir oldum gece gece. ben o arkadaşın yerinde olsam gider o karının beynine çakardım bir tane.


  • mrmurat  (20.10.10 02:33:18) 
kadını bayıltıp, dağa kaldırdıktan sonra çıplak fotolarını çekmek, tehdit değil şantaj yapmak.

ya bir de bir şey sorcam, kadın misal öğleden sonra bu anne-kadını arayıp "sen kocamla şöyle yaptın" deyip telefonu kapatıyor mu? yani tam olarak nasıl gelişiyor olay? ne istiyor? kimse bunu boşuna yapmaz. o zman aynı şeyi kendisine uygulayın, şuh sesli bir kadın bu sefer kötü-kadını arasın, sen kocamla ilişki yaşadın konulu taciz etsin. o ne yaparsa siz de onu yapın.

saat 2 buçuk, kafam 5 yüzbin.
  • hollowlife  (20.10.10 02:33:44) 
panpa, ara de ki "evden bir yere ayrılma, ananı bellemeye geliyoruz. numaranı tespit ettik falan". bir daha ararsa gel. böyle heyecanlı de ama arkada da "abi nerde karı" falan efekti veren bir iki eleman olsun.


  • empty man  (20.10.10 02:38:57) 
bence karşı taraf zaten normal değil. anne bunu babaya uygun bir dille anlatması gerekir. hangi yola başvurursanız başvurun ister istemez baba bunu bir şekilde öğrenir ve ilk intiba kafada soru işaretleri yaratabilir. babanın da güveni varsa zaten gerekli yerlere şikayet edilir.


  • murty  (20.10.10 08:59:16) 
babaya bu bahsedilmeli, şimdi duymazsa ilerde mahalleden birisinden duyma ihtimali var. bu şekilde öğrenmesi çok daha kötü olur. babaya anlatıp yasal yollara gitsinler. mahkemeye vermedikçe o kadını susturamazlar. dava edilince de dedikoducu kadın rezil olur, onun dışında bu tipleri bastırmanın başka bir yolu olduğunu düşünmüyorum. bu şekilde bir mücadeleye girmedikçe, bu dedikodu alır, yürür. hatta çok daha fazla eklemelerle olay bambaşkalaşabilir.


  • pyro clustic flow  (20.10.10 11:03:45) 
Arkadaşınızın babasına, durum aynen anlatılsın. O zaman çekinilecek bir durum da kalmaz. Neden korkuluyor anlamadım hiç. Adamın anlayışı mı kıt? Deli saçması bir durumu anlayamaz mı? Kadının kocasının bilmeye hakkı var bence. Başkalarından öğrenmesi halinde, çok daha kötü şeyler olabilir. En son kocalar duyar gibi bir şeyi yaşatmayın adama. Öğrensin ve ne gerekiyorsa, onun bilgisi dahilinde yapılsın. Kolay gelsin.


  • july14  (20.10.10 19:28:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.