[]

[ facebook ] aplikasyon yapmak?

apps.facebook.com

ayarında bir aplikasyon yapmak istiyorum nasıl yapılır? bi tool var mıdır yoksa tamamen kod yazmak ile mi alakalı?


 
ben uzun bir zaman önce ufak bir göz atmıştım, kod bilgisi içeriyor. Sanırım onlar bazı class adlarını vermişler oralardan bilgi çekerek kodu yazıyorsun. ya da öyle bir şeydi işte.


  • thefirstfbli  (29.12.07 23:31:04) 
duyuruda biri vardı para karşılığı yaparım diyordu o daha ayrıntılı biliyordur. php fln bilmek gerekiyor.


  • sourlemonade  (29.12.07 23:37:22) 
facebook developer diye bir grup var ona katıl orda hemen hemen her dil için facebook kütüphaneleri var onları indireceksin, vs.net ile işbirliği yapmışlar onu da kullanabilirsin illa php bilmen gerekmiyor, o grupta açıklayıcı örnekler, kodlar herşey mevcut, asp.net, php, js, html, daha bir çok dilde yapabilirsin uygulamanı, alan ve domain alman lazım ama facebook kendisi vermiyor.


  • raven pixie  (30.12.07 08:26:40) 
facebook developer grubu gizli direk katılamazsın. facebook'un en altında developers linkinden yönergeleri takip et. php ve fbml ile kodlayabiliyorsun, internette tutorialeri bulunuyor çokca.

ayrıca barındıracak kendi yerin olması lazım.
  • carnicero  (30.12.07 09:50:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.