[]

digiturk'u arasam desem ki;

"mevcut paketime (ekonomik paket) sadece sinema kanallarını ekletmek istiyorum, yani bi üst pakete geçmek değil, hepi topu 7-8 kanal ekletmek istiyorum" desem, oradaki abla ne der bana?




 
tek tek kanal satmıyoruz diyebilir. peki neden arayıp sormuyorsun şu an?


  • hollowlife  (18.10.10 00:30:59) 
uyelik durumunuza, kac senedir uye oldugunuza, evdeki digiturk sayisina, sizin konusma seklinize gore degiscekse de,
kabul etmeycekleri sey yoktur. yeter ki yolunu bilin.

ha bu iptal tehtidi ile mi olur, baska sey mi olur bilmem.
  • la traviata  (18.10.10 01:22:01) 
"sinema paketimizi size xx liraya veririz" der. secmece kanal ekletmez.
sinema paketinin fiyati 50 lira. belki daha asagisina verirler ama bence dusuk ihtimal. sizden gelen taleplere genelde standart fiyatlama yapiyorlar.

  • 507  (18.10.10 09:41:09) 
önce kapattırmak istiyorum diye girin konuya niye derse işte pahalı geliyor kabloya geçicem uydu alıcam falan deyin. sinema paketini 39 liraya verdiklerini göreceksiniz. blog kapattırma olayından sonra iptal etmek istiyorum diye aradım, o zamandan beri resmen yarı fiyatına izliyorum sinema paketini.


  • likeinme  (18.10.10 13:08:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.