[]

mide yanması

merhaba duyuru sakinleri

benim sorum şudur ; kız arkadaşın kullandığı ilaçlardan dolayı midesinde oluşan bir yanma var. ilaçların yan etkisi olduğunu düşündüğümüzden doktoruna başvuracak. doktora gitmeden önce ne gibi birşeyler yemesini hafif hafif tavsiye edersiniz ki bu yanma hissi azalsın?

şimdiden teşekkür ederim.

 
hangi ilaç?


  • beyaz zambak ve mezar  (17.10.10 22:21:58) 
kahve türleri, alkol türleri, gazlı içecek, çiğ sebze (salata misal) ve acı (pul biber vs) yemesin-içmesin.

(bi de doktor endoskopi derse, eğer bünyesi zayıfsa lokal anestezi istesin. ben anestezisiz katlanabiliyorum misal ama annemi öldürsen böyle bir şeye kalkışamaz)
  • endless dream  (17.10.10 22:33:53 ~ 22:35:31) 
soğuk süt içsin, soda da olabilir


  • mentirosa  (17.10.10 23:58:48) 
soda olmaz.


  • gonion  (18.10.10 00:27:07) 
@beyaz zambak ve meza

yumurtalığındaki kist'i küçültsün diye kullandığı bir ilaç var, sağolsun söylemiyor.
  • sakabilmemneyi  (18.10.10 02:22:50) 
ilacı aç karnına kullanıyorsa, içtikten en az yarım saat kadar sonra nine usulü nane-limon içritin kıza. tok karnına kullanıyorsa midesi yanınca içsin.


  • elenika  (18.10.10 03:40:21) 
@sakalbilmemneyi: doğum kontrol hapı kullanıyor olabilir


  • efx  (18.10.10 19:49:53) 
öncelikle nikim sakabilmemneyi, aslı şakabilmemneyi. sakal makal nedir lan? :)

öncelikle öyle bir doğum kontrol haplık bir durum yok, neyin ne oldugunu ne için kullandığını biliyorum. gündemi değiştirmeyin! :p ben kendisine asitli gıdalardan uzak durmasını tavsiye eder dururken böyle durumlarda, sanırım doğru olanı yapıyorum.
  • sakabilmemneyi  (19.10.10 15:45:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.