[]

17 Ağustos

17 ağustos depremi olurken hiç bir TVde canlı yayın yok muydu? 03.02'de oldu deprem, saat başı olduğu için NTV'nin en azından canlı olarak haberleri veriyor olması gerekmez miydi? kaç sene geçti deprem anı görüntüsü göremedim ben hiçbir yerde.

nedir?


 
Deprem anını görüntüleyen güvenlik kameraları falan vardı. O saatte canlı yayın olmayabilir, ama sabah haberlerinde spikerlerin sürekli sallandıklarını ve "şu anda bir tane daha oldu" vb. gibi şeyler söylediklerini hatırlıyorum. Belki de vardır da tekrar travma yaratmamak için kullanılmıyordur.


  • sui  (29.12.07 01:17:18) 
www.youtube.com

Bu görüntüdeki hangi deprem?


Bir de 17 Ağustos depremi ile ilgili komplo teorileri var, bunlar ne kadar gerçek ?
  • ermanen  (29.12.07 01:25:49) 
nasıl bir komplo teorisi bunlar? gizli bir bomba mı patlatılmış marmara denizinde? ben bizzat yalovadaydım depremde ve fay hattından çıkan ışınımsıları kendi gözlerimle gördüm, gayet de jeologların anlattığı türden ışınımlardı.


  • deckard  (29.12.07 02:11:07) 
gecenin 3'ünde canlı yayın yapmıyorlar, gün içindeki haberleri tekrar veriyorlar genelde. şu an bazı kanallar yapıyor sanırım ama 99 senesinde olmaması da çok garip değil. ayrıca 03:40 civarlarında bi deprem daha olmuştu şiddetli bi artçı niteliğinde ve sanırım tgrt'de canlı yayına denk gelmişti ama youtube'da bulamadım. kamera aşağı yukarı sallanıyordu falan spiker baya soğukkanlıydı...


  • oddity  (29.12.07 03:10:11) 
@sofistike maymun
böyle komplo teorilerini bende oldukça fazla duydum
israillilerin yalovada yerin statik enerjsini alan makinalarını denediklerini ve bu makinenin ters teptiğini depremin ve ışınımın bundan kaynaklandığını v.s.
  • etna  (29.12.07 10:28:34) 
çoğu şehirde elektrik kesintisi olduğu için öyle bi tv yayini falan görülmedi sanırsam.
biz balıkesir'deydik, ona rağmen biz de epeyce sallanmıstık ve elektrikler gitmişti. arabanın radyosundan dinleyebiliyorduk sadece, o da her radyo değil yanlış hatırlamıyorsam tgrt fm yapıyordu sadece yayını. iha ağından o bölgedeki personele bağlanmaya çalışıyordu.

bir de o kadar enkaz arasında insanları kurtarma derdindeyken herkes biri tutup elinde mikrofon "işte şu bina yıkıldı, bu bina yıkıldı" gibisinden bir yayın telaşında olsa pek hoş olmazdı.
  • os  (29.12.07 11:20:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.