[]

Evleniyorum akıl fikir lazım

Şimdi arkadaşlar en zor şey evlenmeye karar vermek sanırdım ama değilmiş. Sevdiceğimle eşyalarımıza bakmaya başladık ama o kadar çok seçenek var ki gerçekten ben allak bullak olmuş durumdayım- he sevdicek bana göre daha sakin ama bende bir heyecan bir heyecan iyice kararsız oldum. Sizden ricam bana evinizde kullanıp memnun olduğunuz ürünleri yazmanız. Yani özellikle küçük ev aletleri, süpürge, ütü, tabi beyaz eşya. Ben şunun bu modelini aldım memnunum diyenleriniz varsa hadi bir akıl verin ben de size davetiyemi göndereyim :)

Saolun şimdiden


 
evli değilim referans alır mısınız bilmem ama, samsung'un nesi varsa alın derim. ha bir de kenwood mikrodalga da iyidir.


  • marido  (17.10.10 20:26:17) 
buzdolabı, çamaşır mak, fırın: bütçeye göre Arçelik veya Bosch
TV: Samsung, Philips, Sony
ütü: Philips
ufak mutfak aletleri: moulinex, tefal, esse

her tür üründe garantiyi para vererek uzatın. bol şans.
  • 507  (17.10.10 20:49:37) 
Yav şimdi eşeğin kılı, kazın tüyü olacak ama benim de katkım olsun.

Saç kurutma makinesi: Valera swiss var ya ondan. Hani üstünde isviçre bayrağı olan. Harbi kaliteymiş bunu farkettim.
  • ya ben lan neyse  (17.10.10 21:03:57) 
ihlas şofben almayın da ne alıyorsanız alın. Mutluluklar dilerim.


  • johan sebastian  (17.10.10 21:31:27) 
daha 2 sene önce evi full vestel'den döşedik, hiç bir şeyinden memnun kalmadık. :)


  • isyanim var ulaan  (17.10.10 21:34:31) 
hayatın çoooooooooooook uzuuuuuuuuuuuun bir ipoteğin altına giriyor. hayırlı olsun.

bu evlenme, ev döşeme masrafları falan daha sabah kahvaltısı koçum.

daha çocuk doğurucan, o çocuğa 30 sene bakacaksın.(yazıyla otuz). otttuuuuuuuz. bu da en az.

şimdi diyorsun ki, ulan bi adama 30 sene bakılır mı, o yetişkin olur kendine bakar.

nah bakar.

kendine bak. Bak bi knedine. kaç yaşındasın, evleniyorsun ama kendi paranla mı evleniyorsun. illa anandan babandan yardım, destek alıyorsun. daha da çooook alacaksın.

işte aynen boyle bi çocuk yetiştireceksin. her ay binlerce lira masrafı olacak ve senin hayatın da kredi geri odemesiyle geçecek.

ahahahahahahahahhaaaaa.

senin gibi, cebinden para çıkarıp sistem yürüsün diye sadık köleler yetiştiren saflar olmasa, biz çöplerimizi toplayacak amele bulamazdık.

ahahahahahahahaaaaaaaa.
  • Cem Şancı  (17.10.10 21:36:15) 
mobilyayi dogtastan alin derim. memnunuz. ama daha sonra tepeyi gezdik fiyatlar ayni model ve kalite daha iyi..


  • lule  (17.10.10 21:38:07) 
Ben de vestel, arçelik filan almamanızı önerebilirim. TV için Samsung'u gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.


  • demirlisomya  (17.10.10 21:38:47) 
tv:sony philips ..haa samsung da limitiniz düşükse iyidir ama teknik servise çok gelen markadır.
beyaz eşya:bosch

alacaksanız bir kere alın güzel alın çünkü'' ucuz alacak kadar zengin değilim''demişler.
  • hll4747  (17.10.10 22:15:47) 
beyaz eşyayı arçelik almayın. bosch kalitelidir. mikro dalganız olsun. braun'un blenderları güzel, ütüsünden de memnunum aslında. tv için sony derim.


  • mentirosa  (18.10.10 00:03:31) 
blender alırken püre yapma ayaklı zımbırtısının -bunun adı ne ya?- plastik değil de metal olmasına özen gösterin.

siemens ankastre mutfak setinden gayet memnunuz ama bununla beyaz eşyalar epey pahalıya malolabilir, eğer fazla bütçe ayırmadıysanız beko da gayet iyidir.

ütü konusunda annem ısrarla gidip gidip tefal alsa da ben hiç memnun değilim. önceki ütülerin buhar düğmeleri bozulurdu. kazanlı ütünün de ütü kısmı su kaçırıyor bazen, deli ediyor.

alışveriş büyüsüne kapılıp da saçma sapan yumurta haşlayıcı, narenciye sıkacağı falan almayın kullanmayacaksanız. fritöz alacaksanız ufak bir şeyler alın, sık sık yağını değiştireceğiniz için ufak bir şey almanız daha uygun olur. tefal bu tarz ufak şeylerde başarılı, braun da öyle.
  • kayranin kedisi  (18.10.10 01:03:43) 
buzdolabı: bosch ve siemens aynı. ikisi de çerkezköyde üretiliyor ve gereksiz pahalı. onun yerine samsung veya hotpoint ariston. zaten garantiyi 7 sene yapınca çok önemli değil marka.


  • merhum  (18.10.10 10:08:40) 
boşver eşyayı falan,

ömür boyu mutluluklar dilerim.

dayanamadım, yine de yazayım bir şeyler;

- çamaşır makinası: (bir numara) arçelik yok illa değişik bir marka olsun dersen samsung

- buzdolabı: annemler siemens'in bir modelini almışlar, dondurucu kısmı altta, kesinlikle çok pratik, tavsiye ederim.

- televizyon: kesinlikle plazma, kesinlikle panasonic. g25 hatta imkanın varsa v20 modeli

- mutfak aletleri: çok fazla alma bunlardan, çoğu nadiren kullanılıyor. biraz bekle ve ihtiyacına göre eksiklerini tamamla.

- mobilya: modaya trendlere pek takılmayın, aldığınız bir model bir kaç yıl sonra gözünüze çok çirkin görünebilir ayrıca süslemek için kullanılan aksesuarlar genelde çabuk deformasyona sebep olur.
hem şık hem de sade olanları tercih edin ve tabi ki sağlam olanları. bu tarz mobilyalar genelde daha pahalı olur ama beğendiğiniz bir modeli imalatçıya kendiniz de yaptırabilirsiniz.
  • frown  (18.10.10 11:58:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.