[]

çamaşır makinası orospu çocukluğu

selamlar,

çamaşır makinam orospu çocukluğu yapıyor. anlayan eden varsa bir iki bir şey söylese iyi olacak.

durum şöyle aga:

şimdi aq makinasını 2 saat süren program boyunca izliyorum ama köpük möpük görmüyorum hiç.
bakıyorum, deterjan gözündeki deterjanı almış ama sonra ne yapmış onu anlamıyorum monakoyyim.

zaten çamaşırlar da temiz olmuyor. yumuşatıcı kokuyor mis gibi ama temiz olmuyorlar dogru duzgun. kullanmıyor yani götoş makina deterjanı.

program başlarken de sikko sikko normal olmayan sesler çıkarıyor zaten.

neden? nabsam? bilen eden?

sagoluns.

 
alt kısmında bir kapak varsa, kapağı açınca motora benzer plastik bir zımbırtı gözüküyorsa, bu zımbırtının ön tarafında bir yuvarlak kapak varsa, kapak çevrilebilip kolayca yerinden çıkabilen bir haltsa, bir çıkart bakalım içinde biriken pislik, iplik, vs. boşalsın. dikkat et bunu yaparken baya su akar genelde. makinenin bahsettiğim yeri tıkanmışsa, ondan oluyor olabilir.

not: ben de bir tüketiciyim, profesyonel değilim, tecrübeden bu söylemim.

kolay gelsin.

not2: hiçbir şeyi zorlamayacaksın, kolayca açılmıyorsa açma. kolayca açılması lazım, bahsettiğim yeri kolayca bulabilmen lazım. dikkat et, kırma, yapayım derken.
  • pomolilik  (16.10.10 19:31:37) 
deterjanı çakmasından aldıysan o yüzden olabilir.


  • crayze horse  (16.10.10 19:33:17) 
Makineyi tam kapasite dolduruyorsanız, köpük olmaması kaçınılmaz. Bir de yeni deterjanların pek köpürmediğini söyleyebilirim. Az çamaşır koyunca mutlaka köpürecektir.Bir de öyle deneyin. Bizde öyle oluyor en azından. Ayrıca tam kapasite doldurduğunuz makineden çıkan çamaşırlar az doluykenki çamaşırlar kadar temiz olmayabilir. Deterjan çamaşırın her noktasına ulaşmaz mantıken. Akademik bilgi verdim resmen. (:


  • gokhunfeatwhitney  (16.10.10 19:47:15) 
kısa programda detarjanla bi makinayı boş çalıştır, motor filtresinide çıkar makina bi temizlensin (tabi makinan banyodaysa, makinaya çamaşırları tıkarken en azından üstte kolunun fazla zorlamadan gireceği kadar bir boşluk olsun. yoksa genelde 3-5 parça giysinin üstünde kalıyo detarjan gerisine de pek ulaşmıyo. hala aynı şeyi yapıosa bi tamirci çağır, son olarak market markası detarjanları zorunlu deilsen kullanma


  • bebek terlik  (16.10.10 20:19:17) 
ayrıca matik deterjanların özelliği köpürmemesi. ortada bi sorun olabilir ama burdan yola cıkarsan olmaz bu iş. :D:D


  • rurouni  (16.10.10 22:58:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.