[]

Hızlı Kilo Alma Sorunu

Gün itibariyle kız arkadaşımın sigarayı bırakışının 47. günü olacak.

Tanıdığımdan beri (5 seneyi kapsıyor) 45 Kg. daydı,fakat son 1,5 ay içerisinde 53 kiloya çıktı ve şuan sabitlenmiş gibi gözüküyor.

Az önce Fox TV de hızlı kilo almayla ilgili bir haber izledim ve bu şekilde hızlı kilo alımlarının nedeni "gizli şeker" olabilir deniliyor.

Şimdi biz bunu sigarayı bırakmaya mı bağlamalıyız, yoksa haberde geçen ihtimali göz önünde mi bulundurmalıyız.


Not: Ben de 8 aydır sigara kullanmıyorum ve bırakmadan önce 60 kiloydum ve şuan 69 kiloya çıktım.

Sanırım sigarayı bırakmak kilo aldırıyor. Yoksa şehir efsanesi mi ?

 
e işte sigara aldırıyor yani.


  • cedric tweedledee  (15.10.10 19:08:59) 
sigarayı bırakmak kilo aldırıyor, evet. ama yine de birkaç kan tahlili yaptırmakta fayda var. özellikle kız arkadaşınız için.


  • herocka  (15.10.10 19:15:29) 
sigara özlemini yiyecekle gideriyorsanız, aklınıza her sigara gelişinde birşeyler tıkıştırıyorsanız evet sigarayı bırakmak kilo aldırıyor.

aksi taktirde 1-2 kilodan fazla bir değişiklik olmaz.
  • antipodes  (15.10.10 19:18:39) 
Biz de öyle düşündük ama kız arkadaşım sigarayı çok kolay bıraktı. Ayrıca sürekli acıkmıyor. Normal olarak günde 3 öğün yiyor. Kan tahlilini (ne kadar zor kelime ya :))yaptıralım bakalım.


  • janavarorion  (15.10.10 19:25:03) 
sigara uyarıcı sayılır, metabolizmayı da biraz hızlandırıcı etkisi var. o yüzden ani bırakması metabolizmayı da yavaşlatır.


  • groove salad  (15.10.10 19:42:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.