[]

Erasmus kordinatorünün çıkarı ne?

merhabalar

erasmus kordinatörü bir öğrenciyi yurt dışına göderdiğinde bir çıkarı var mı?bişi kazanıyor mu?


 
bence yoktur. kârı olsa kontenjandan daha fazla öğrenci göndermeye çalışırdı. ya da kontenjan olmazdı.
yani kişi bazında prim gibi bir şey yoktur.

  • sttc  (15.10.10 18:14:53 ~ 18:15:20) 
kazanıyor tabii ki, prestij.

sürekli geziyorlar zaten. anlaşmalar yapıyorlar, ziyaretler oluyor vs. hem çok fazla okulla üst derecede bağlantıları oluyor. akademik çalışma yapacaklarında bir anda kendilerinden daha yetkin kişilerle irtibata geçebiliyorlar.

ve evet, istediklerinde kontenjandan daha fazla öğrenci gönderebiliyorlar. daha doğrusu karşıdaki okul 1 kişi almak isterken siz iki kişi gitmek isterseniz, onu koordinatörünüz ayarlayabiliyor eğer ilişkileri iyiyse. kendi okulunuzun kontenjanı da hibe ile alakalı, ajanstan gelen hibe atıyorum 40 kişiye yetiyorsa, 41. kişi hibesiz gidiyor isterse. cebinden.
  • glosoli  (15.10.10 19:22:55 ~ 19:23:21) 
Erasmus koordinatoru, bulunan okulun gorevli memuru. Yani isi bu. Cikar degil de yaptigi gorevin artisi olarak, varsa esiyle beraber (AB tarafindan verilen bir hak) yurtdisindaki Erasmus toplantilarina katilir senede en az bir kez.


  • qantar  (15.10.10 19:55:27) 
madem oyle yani maddi çıkarı yok, kordinatör neden öğrenci gondermek için ısrar eder ki?ders uyumum yok bunu kendi de biliyo ama bana sayın öğrenci dersler uymuyor ama yinede sen bilirsin demiyor adam.hatrı sayılır bir dersin hocasıda olduğu için pek tartışamıyosun da.gercekten benim için mi istiyor yoksa ek ücreti mi düşünyor çözemedim..


  • hctrn  (15.10.10 23:11:11) 
git gez kardeşim ne dersi alla'şkına diyor da olabilir. yarım dönemden fazla uzamayacaksa git tabii ki.


  • glosoli  (16.10.10 02:26:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.