[]

Telefonumun ekranı bozulmaya başladı

Sonyericsson w580i telefonum ekranının en altında ilk önce bir satır komple uçtu. 1 piksel yüksekliğinde bir çizgi oluştu. Gün geçtikçe artıyor, şu an gene en altta toplam 12 satırım uçtu. ölü piksel değil komple ölü satırlar oluştu.

Lcd mi bozuluyor yoksa lcd nin anakartla olan bağlantısında mı problem var ? Daha önce başına gelen oldu mu ?


 
usb kablosu varsa bilgisayara setool2 lite programıyla bağlayıp repair, unlock falan kurcalayın bi. en kötü ihtimalde yani servis falan yoksa. o programla çünkü tekrar yazılım atılabiliyor telefona.


  • only  (14.10.10 21:21:49) 
internette nasıl disassemble edeceğini adım adım anlatan pdf'ler mevcut. kompile aç telefonu kurcala iyice elinden azcık geliyorsa hemen halledersin sorun bağlantı ise. yoksa (bkz: dealextreme) burdan yedek parça sipariş et bu sitede yoksa online satış sitelerinden birinde illaki vardır al bir tane takarsın onu kolaylıkla. bunu elinden w810i modeli defalarca geçmiş ve hepsinin de bi süre sonra problem çıkardıktan(hayvani kullanımdan dolayı) sonra hepsini bir şekilde eldeki imkanlarda tamir etmeye çalışmış, çoğunda da başarılı olmuş bir w810i aşığı olmama dayanarak söylüyorum. w850i nasıl bişey onu bile bilmiyorum ama w810i gibiyse(ki hiç bir telefon olamaz) kolaylıkla tamir edebilirsin. kolay gelsin şimdiden. evet fetişim var.

@only'nin dediği hiç aklıma gelmemişti bak dediklerimi denemeden önce onlinin dediği gibi format atman daha faydalı olur. önce flash'ın yedeğini almayı unutma ama.
  • cagdassalur  (14.10.10 21:27:56 ~ 21:29:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.