[]

Kızlar niye arabası olana verir?

gönlünü tabii ki :)Ne bileyim abi hani babasının özel şöforü falan vardır alışkındır araba olaylarına ama bakıyorum memur kızı, işçi kızı, emekli kızı yani senin benim durumumuzda olan kızların da arabası olana bir merakı var. Yani n'oluyor sevgilisiyle buluşmaya otobüs, metro, dolmuş, vapur ile gidince ölüyor mu bunlar? 70'lerde yaşamıyoruz sonuçta neredeyse herkesin ayağını yerden kesecek bir arabası var. Arabaya binmek çok mu önemli? Yeminlen anlamadım...




 
niye benim etrafımdaki kızların hiçbiri özellikle arabası olan erkeğe "gönül" vermiyo acaba? böyle bi kriterleri yok en azından. çok ilginç bazı kanıların nasıl oluştuğunu anlamıyorum. neden genelliyosunuz ki? etrafta bunu takmayan sürüyle kız var.

ama "sana ne kardeşim ben soruyorum cevabın var mı?" dersen, şu durumdan olabilir olsa olsa. bi önceki ilişkisinde bu rahatlığı yaşamışsa(hani arayarak değil, şans eseri); şimdiki ilişkilerine başlamadan bunu kriter olarak koyabilir. ama zor yani bu da tabi.
  • beyimsiz  (14.10.10 17:53:11) 
eh araba iyiyse parası da çok demek. bu kızlar da orospu ruhlu oldukları için arabası olana veriyorlar.


  • 386 dx  (14.10.10 17:54:19) 
  • ucan sincap  (14.10.10 17:59:55) 
Arabası olan adamın cebinde parası da vardır. Şimdi kızacaklar ama kadın çoğu zaman paraya verir (gönlünü). İster evinin kadını olarak tek bir adama, ister Karaköy'deki gibi bir otobüs dolusuna.

Not: Atalarımız derki; "Erkeğin güzelliği parası, kadının parası güzelliğidir."
Not 2: İnşallah banlanmam ama acı gerçek budur.
  • pichoscosama2  (14.10.10 18:00:20) 
"Kız isteyen mühendis ve doktor" önermesinde bile bir maddi unsur olduğunu düşünürsek,
oldukça normal bir durum.

  • lol  (14.10.10 18:05:50) 
arabaya gönlünü veren kızlar mantığı; "ipsiz sapsız biri olup ikimizi birden süründüreceğine, arabası olup kraliçeler gibi yaşarım"dır. aslında bu sadece arabaya-veren-kızlarda değil de, herkes de vardır. bir marketin önüne lüküs bir arabayla gelirseniz, market sahibi sizi kapıda karşılar.

demem o ki; araba, yat filan bunlar zenginliğin göstergesi olduğu için, paraya önem veren insanlarda ekstazi etkisi yapar.

misal benim şu an çok param olsa idi, annem bana daha çok ilgi gösterirdi diye düşünüyorum. şimdi ben burda adamsı, adamsı yazıyorum ama bazen ben de zenginler için böyle düşünüyorumdur.

www.youtube.com
  • hollowlife  (14.10.10 18:10:09 ~ 18:12:04) 
istediğiniz kadar genelleyebilirsiniz, haklısınız da. ben kız olsaydım ben de arabası, parası olana verirdim(?).


  • shell  (14.10.10 18:14:22) 
ye kürküm ye


  • sourlemonade  (14.10.10 18:28:38) 
kadınlar binyıllardan beri güce taparlar, bugün güç paradır. o arabaya jetonla binmiyor neticede.


  • ceo  (14.10.10 18:37:26) 
aklama çabalarına hiç gerek yok. "orospu ruhluyum" deyin, dürüstçe ve kendinizle barışık yaşayın işte. şu hayatta bundan daha güzel bişey var mı..

neymiş efendim? "rahat etmek" için öyle yapıyormuş. türkçesi şu: bu kızın araba yerine örneğin otobüse veya taksiye binerek kazanacağı maddi rahatlığa biçtiği değer sevgilisinin ve ilişkisinin hissettirdiklerine verdiği değerden daha fazla. şimdi bunun adı orospuluk değildir de nedir peki a dostlar?

tabi herkes aşık olup da ilişkiye girecek diye bir şey yok. aşık olunabilecek insanlar da ağaçta yetişmiyor zaten. fakat karşısındakine ve ilişkiye kendi vermediği değeri/sevgiyi/saygıyı karşısındakinden göremediği zaman sızlananları da anlamıyorum.
  • 386 dx  (14.10.10 18:47:52 ~ 18:50:03) 
Direkt arabaya veren var, arbadan inen arkadaşıma "bi arabalı sevgilimiz olmadı" diye laf atıldığını biliyorum.

Ama araba genellikle destekleyici bir unsurdur. Gece dışarı çıkacaksın, kız şıkır şıkır giyinmişken otobüs/dolmuşa binmeyi mi tercih eder yoksa kapısından gelip arabayla alan, gece de kapısına bırakanı mı tercih eder ?

Hiç iki gönül bir olunca lay lay lom edebiyatına girmeyelim.

Yazın diyelim sağa sola kısa mesafeye günübirlik bir yerlere gitmek istedin. Sırtında çanta o otogar senin şu dolmuş benim dolaşmak adamı hayattan soğutur.

Pikniğe gitmek istedin, piknik alanlarına araba gitmiyor.

Gece mekandan çıkacaksın. Saat 3te 4 te otobüs yok amk.

taksi de nereye kadar, geçirdikçe geçiriyorlar.

kız olsam ben de arabaya verirmişim valla, 3 aydır arabasızım, 10 senedir götüm doğru dürüst otobüs yüzü görmemişti kıymetini şimdi anladım. evet arabay binmek çok önemli.
  • kimlanbu  (14.10.10 19:04:55) 
onlar kız değil mal. (kız değil derken asla bakireliği kastetmedim)


  • beyaz zambak ve mezar  (14.10.10 19:09:30) 
ölüyor anasını satayım. evet çok önemli arabaya binmek. fakir erkeklerin de sevgilileri olabiliyor. arabalı erkek büyük memeli kız gibi bir şey. artı bir özellik. daha iyisini bulmanı sağlıyor. bilgiğin iktisadi kavramlarla incelenebilecek meseleler bunlar.


  • pusula  (14.10.10 20:51:36) 
böyle kızların varlığından nedense sadece internete girdiğimde haberim oluyor. esprisi döner hep "oooh zengin evlenilinir de" falan diye ama öyle bi dünya yok. sırf arabası var diye biriyle çıkacak ya da arabası yok diye sevgilisin küçümseyecek kimseyi tanımıyorum ama illa ki istisnalar vardır da nedense onlara hep sözlük insanları denk geliyor


  • ksl  (14.10.10 21:03:34) 
yok böyle bişey.

dünya üzerinde her türden arızalı insan bulmak mümkündür ama sadece araba için birisiyle beraber olacak kız yok denilecek kadar azdır.
  • orpheus  (15.10.10 01:48:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.