[]

Mojito vs Tekila

Mojito'nun rom ile yapıldığını biliyorum. Fakat tekila ile sizce nasıl olur? Ya da tekila için tavsiye edeceğiniz kokteyl önerileri nelerdir?




 
sanmam icilmeyecek kadar igrenc olacagini, limon tekilaya da yakisiyor nihayetinde


  • lpgli tosbaga  (14.10.10 17:32:10) 
tekila ile olmaz bence. romla tekilanin tadi baya baya farkli.
tekilayi oldugu gibi niye icmiyorsun? gold sa tarcin/portakal, normalse tuz/limonla. oh mis, sen icmiyceksen ver ben icerim :) nedir bu kokteyl meraki!

  • tryit  (14.10.10 17:33:32) 
Valla degisik olur ama guzel olabilir herhalde. Bir denemek lazim. Hatta iki :)

Drinkboy'a baktim, soyle iki sey gozume carpti:
www.drinkboy.com
www.drinkboy.com

Margarita yapmak istemiyorsun anladigim kadariyla?

Fikir endinmek icin suraya bakabilirsin: www.mexperience.com
  • wpi  (14.10.10 17:34:25) 
@wpi evet margarita'ya arkadaşlar pek sıcak bakmıyorlar :)kokteyl konusunda biraz atıp tuttum iyi yaparım vs diyerekten değişik kokteyller düşünüyorum en sevdiğim kokteyl de mojito olunca sorayım dedim :))


  • alkolik imam  (14.10.10 17:45:04) 
Tekilayla güzel olabilir ama bence mojito için kıyın paraya düzgün bir rom alın. Tekilayı standart içim teknikleri dışında tüketmezdim ben olsam.


  • kimlanbu  (14.10.10 19:09:36) 
"tekila ile mojito yapılıyor hatta çok da güzel oluyor. gold tekila ile daha da güzel oluyor yalnız soda yerine schweppes mandarin eklemelisin."

bu super olmus. bence de tekila ile mojito yapilir. yalniz nane koymayacaksin, soda yerine limon suyu, toz seker yerine de triple sec koymalisin :)

margaritaya sicak bakmayan insanlari anlamiyorum. iyisini icmisler mi acaba? denememis olma ihtimalleri bile var bence. neyse zorla guzellik olmaz tabi.

kokteyl kalibindan cikip tekilayi yaninda sangrita ile icmeyi de deneyebilirsiniz. guzel bir tarifle yapilinca benim cok hosuma gidiyor.
  • wpi  (15.10.10 12:04:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.