[]

Lcd TV

LG Full HD 68cm LCD TV almayı düşünüyorum.Bu boyutta başka hiç bi markaya rastlamadım Yok mudur?Bi de tavsiye eden olur mu?




 
Bi şurayı incele istersen;forum.donanimhaber.com


  • vox veritas vita  (13.10.10 01:41:48) 
Valla biz 2 yıl kadar önce 42" Full HD ve içinde her bir özellik olan LG televizyon aldık.
Akranlarına göre baya da ucuzdu fiyatı. İlk başta kıllanmıştım bu kadar üstün bir tv nasıl bu kadar ucuz fiyata olur diye. Olumsuz bir durumla karşılaşmadık, sadece anten girişi bir kez arıza çıkardı, garantiye girdi orasını değiştirdiler.
Onun dışında gayet memnunum şu anda. HD filmleri çok güzel ve akıcı bir şekilde, çok canlı ve keskin olarak izleyebiliyoruz. Daha Full HD deneme fırsatım olmadı ama ondan da alnının akıyla çıkacağına eminim.
Kafan yatıyorsa ve paran yetiyorsa, hiç düşünme LG al derim. Sony'e kamyon yükü ile para dökmektense..

Bu arada başka firmaların da varmış 68" tvsi:
www.engadget.com

Hatta 70" tv:
www.mydigitallife.info
  • punkertifo  (13.10.10 03:26:59 ~ 03:30:53) 
samsung'un multimedya destekli 40" modelleri teknosa ve media markt'ta 1999 TL'ye kadar düştü. 5 yıl Samsung Türkiye garantisiyle satılıyor hem de. Aynı tv İstanbul Bilişim'de 1500 TL civarında ama onun Türkiye garantisi yok. bi bak derim ben.


  • trawmatolog  (13.10.10 13:55:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.