[]

fm 2010 antrenman bi el atın

ben fm 2010 10.3 oynuyorum antrenmanda yıldızda verdim hepsi en az 4 yıldız her mevkiye gayet başarlılı antrenmanlarda verdim ancak oyuncularımda gözle görülür bi gelişme yok hatta hiç yok gibi 1 sezon geçmesine rağmen ancak sezon başında markajı 15 olan bocchetti msnuda 1 sezon geçti 17 olmuş markajı yani tüm özelikleri 2şer 2şer artmış yokmu bi yolu yordamı bende geliştirmek istiyorum .




 
tahmin edebilirsiniz ki, her oyuncu aynı hızda gelişmez. her oyuncu farklı hızda gelişeceği gibi, ayrıca bu işlerin yaşa bağlı olduğunu da tahmin edebilirsiniz.

bunları söyledikten sonra, fm2010 içinden oyuncu gelişimlerinin çok belli olmadığını kabul etmek lazım. ben de sizin gibi düşünüyordum, sonra fm scout kullanmaya başlayınca daha iyi bir şekilde tüm oyuncuları takip edebildim. inanın artıyorlar.
  • desdinova  (12.10.10 15:54:27) 
bende senin gibi düşünmek isterdim ama oyunun ilk sürümünü oynayan arkimde temmuz aında adamların tüm özellikleri full artıo amk bende adam 30 yaşına gelince potasniyeline erişio bende yıllara daılıor o kötü nası düzeltirim adamın fm scoutta pası 20 oluo ama oyunda 30una geline pası 20 oluo .


  • brazzers01  (12.10.10 16:36:56) 
fm'i bırak, biraz türkçe çalış sen.


  • desdinova  (15.10.10 02:17:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.