[]

İstanbul üniversitesi?

Merhaba,iü arkadaşımızı nasıl sokarız? Kendi okuduğu okulun öğrenci kartını yollasa yada kimliğini verse olur mu?
Edit:Okuldan başka birinin kimliğini alma gibi bi şansımızda yok.

Yerleşke olarak merkez kampüs=)

 
kapıdaki güvenlikle samimi ol yeter. sabahları günaydın, de; akşamları iyi akşamlar, de. arada halini hatırını sor. ona adam muamelesi yap, o da işin düşünce sana kıyak yapsın. ha sürekli değişiyorsa, yeni kayıt, dgs için, mezun ya da dekanlığa geldi gibi laflarla içeri girmesini talep edin. en olmadı kendi kimliğimi bırakıyorum bak, diyip girmeyi deneyin. hangi yerleşke olduğu da önemli tabi.


  • pomolilik  (11.10.10 23:25:40) 
''iü arkadaşımızı nasıl sokarız'' dan bişey anlamasam da cevap vereyim. merkez kampüs için. herhangi bir kimlik gösterip girsin, 10 saniya sonra o kimliği bahçe duvarından size geri atsın bu biiiir

bi öğrenci numarası ezberleyip(seninkini mesela) çantam içerde kaldı kimliğim de orda desin bu ikiiii

çabuk bir insansa yoğun bir saatte aradan sıvışabilir bu da üç.
  • deeperdown  (11.10.10 23:27:08) 
merkez kampüse sadece beyazıt yerleşkesinde olanlar girebiliyor. kimlikteki fotoğrafa bakılmıyor zaten bölüm tutsun yeter, onun yanında deeperdownun dediği gibi arka tarafta araç çıkış kapısından kimlik diğer arkadaşa verilebilir ve o da bu şekilde girebilir. ön kapıda biraz daha sıkıdır kontrol, arkada esnaf hastanesinin ordaki minik kapı daha güvenli.


  • ceo  (12.10.10 00:24:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.