[]

mat1 ve geometri

geometri de üçgenin iç açıları 180 dışında bir bilgim yok diyebilirim. matematik de en basit konuları biliyorum sadece. hiç temeli olmayan adama öğreticek gibi olan hangi yayının konu anlatımlı kitabı var? öğretmenden ders al v.s cevap istemiyorum kitap soruyorum sadece.

teşekkürler


 
Fem yayınların ilk adım'ları bu iş için var diye biliyorum. Ha yok Fem almam diyorsanız buyrun Güvender alın.

www.egitimseti.net
  • şıpıdakşıpıdakyüzenkurbağa  (11.10.10 20:05:50) 
femin geometri kitabı var. soru bankası değil ha! soru bankası kazıktı. ama kitabı kolaydan normale tam sınav tarzı. bol soru var. gerçi yeni baskılar nasıl bilmiyorum ama lys olayı cıkmadan önceki kitabı diyorum. sahaflara felan bak. öss geometri fem yayınları.
mat1 de hiç fark etmez. ne kadar çok farklı yayın bitirirsen iyi olur. finalin (dergi değil bak!) soru bankası var. kayıtta verdikleri o çok iyiydi.

bana sorarsan hepsini salla derim. deneme çöz!!!! başka hepsi boş. ygs kitap okuyarak ve deneme çözülerek kazanılır. piyasadaki tüm denemeleri bitir.
  • unknown doctor  (11.10.10 20:08:46) 
mat1 kitap olarak bilemiyorum ama final'in dergilerindeki mat1 anlatımı ve örnekleri oldukça iyidir, ciddi şekilde çalışarak öğrenilebilir.

geometri içinse fem'in konu anlatımlı olanı cidden iyi, final'in dergilerinde de çok iyi.

sakın bilgileriniz bu seviyedeyken deneme falan çözmeye başlamayın, önce soru tiplerini ve temel bilgileri öğrenmekte fayda vardır değil mi? tabi ki ygs'de aylarca konu çalışılacak bir şey yok ama bilmeden de yapılmaz.
  • anoktak  (11.10.10 20:38:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.