[]

Yazılım Uzmanı Kursu

Merhaba arkadaşlar

Yazılım Uzmanlığı Kursuna gitmek istiyorum.Bilge Adam 5800 lira peşin fiyat veriyor.senetli vade yapıldığında 7900 lira gibi bir fiyat çıkarıyorlar.Bakırköyde başarısoft Adlı firma 2800 lira fiyat veriyorlar ve vade farkı koymadan 10 taksit yapıyorlar.Bilge adam'ın kurs saati 300 başarısoftun kurs saati 245 saat.sizce hangisi seçsem ya da sizin bildiğiniz daha başka kurslar var mı?Saygılar


 
Kendin çalışarak emin ol 7900 liranı kurtarabilirsin. Kesinlikle ama kesinlikle Bilge Adam'dan uzak dur. Etrafta bir sürü bilge adam mağduru kaynıyor. söylediklerinin tek bir kelimesine dahi inanma o kurumun.


  • alkolik imam  (11.10.10 14:02:30) 
dostum yazılım uzmanı diyorsun ama kurs diyorsun bilge adam diyorsun madem gitceksin illa 7500 cebinde kalsın, 2800 e git


  • magoria  (11.10.10 14:12:28) 
hangi kursa gidersen git yazılım uzmanı olmayacaksın. piyasada çalışıp kaşarlandıkça uzman olacaksın. ben hocaların isimlerini ister bir araştırma yapardım, kimmiş neymiş? ama yine de 5800 ya da 7900 vermem orası kesin. Hangi dersler varmış onu da yazarsan daha ayrıntılı cevap veririm.


  • birsoru  (11.10.10 14:40:52) 
sanki o rakamlara yüksek lisans yapabilirsin gibime geldi, fenaymış ücretler


  • azeroth  (11.10.10 15:14:09) 
@bisoru
ººC# ile Programlamaya Giriş
ººVeri Yapıları ve Algoritmalar
ººWindows Programlamaya Giriş
ººVeritabanı Temelleri
ººMicrosoft SQL Server
ººHTML ve JavaScript ile DHTML Programlama
ººASP.NET ve AJAX
ººADO.NET
ººXML
ººProje
ººC# ile İleri Windows Programlama
ºº.NET Framework
ººDağıtık Uygulamalar ve Mobil Teknolojiler
ººOracle Veritabanı ve PL SQL
ººJava ile Programlama
ººProje Tasarımı ve Planlaması
ººProje Yönetimi ve Takım Çalışması
ººProje

dersler bunlar.Direk yazılım uzmanı olamayacağımı ben de biliyorum.Ama altyapı oluşturmak için galiba bir kurs şart gibi.Hocaların isimlerini sormak için telefon ettim ama onlarda kurs başlamadan önce belli olmuyormuş.30un üzerinde eğitmenleri varmış.

@wide verdiğin linki inceledim gayet uygun fiyatlar var ön başvuruyu yaptım.
  • hizari  (11.10.10 15:20:01) 
pardon ama salla kursu falan. 7-8 bin verilmez bilgeadam kursuna. o paraya yuksek lisans yapilir, benden once soylenmis zaten.

gitme kendin calis.
  • fdegir  (11.10.10 17:21:41) 
alkolik imam +1


  • alkolsuz icecek  (22.07.17 00:03:04) 
Yüksek Lisans +1


  • gezegen olan pluton  (22.07.17 00:10:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.