[]

iphone 3gs 32gb

cihaz yurtdışından geldi arkdaşlar. bi süredir burda kullanıyordum. fakat cihaz şarjdayken sustu. hiçbir işleme tepki vermiyor. bu cihazı türkiyede nereye yaptırabilirim? kadıköydeki bilkoma götürdüğümde yurtdışından gelen cihazlara bakmadıklarını söylediler. bu cihaz herhangi bir şekilde garantiye girer mi? faturası falan yok. garanti dahilinde yaptırabileceğim bir yer var mı? yoksa da nereye güvenebilirim?




 
sarjdayken dedigin adaptor mu yoksa usb mi? usb ise bilgisayar tanimiyor olabilir, prizde ise adaptorden olabilir. ikisi birden ise de kablodan olabilir. bunlari degistirip denemen lazim oncelikle. pili bitmistir bence. ucunun de calismadigina emin olduktan sonra ankarada ya da istanbulda iphone'u bin kere acmis isinde profesyonellesmis telefon tamircileri vardir. onlari dene. garanti kapsaminda degistirmen icin tek care alindigi ulkeye goturulmesi ve orada kayitlarinda var ise degistirilmesidir. o da zor sanirim.


  • roadrunnerr  (11.10.10 11:24:06) 
Dua etmekten başka yapacağın bişi yok. Beyin ölümü gerçekleşmiş.


  • cehcho  (11.10.10 11:37:38) 
Öncelikle geçmiş olsun,yıllar önce benim de ipod'um aynen böyle gidivermişti sessizce,üzülmüştüm tabi ama daha sonra bilmem ne tuşlarına basınca (forumlarda bi aratıverin) resetlemişti cihaz kendini,sonra itunes yazılım güncellemesiyle kendine dönmüştü.


  • im2shy  (11.10.10 15:01:37) 
@im2shy'nin dediği yöntem sanırım şu:
denizkoru.com

  • cari kacik  (13.10.10 09:38:04) 
yok telefon hiç bir şekilde tuş kombinasyonlarına itunes a bilgisayara fln cevap vermiyor. öldü bildiğin. kadıköydeki iphoneservisi ne verdim bakalım bekliyorum. of ya.


  • baharat  (13.10.10 10:31:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.