[]

serçe parmak kırıldı

serçe parmağımı kırdım . doktora gittim. ( tek elle yazdığım için özet geçicem( doktor kırılan yeri dirseğe kadar alçıya aldı ve sabaha kasar dik tutmamı istedi.kangren riskine karşı. saatlerdr kolu dik tutuyorum parmaklra kan gitmiyor ve parmklrm üşüyor. sıcak tutmak için napıcam ayrıca gece nal uyicam kolum dik bir şklde. napmalıym?




 
kolunu iple tavana as(ciddiyim),yada uyuma.


...uyumaman daha mantıklı sanırım.
  • cezacifan  (10.10.10 23:53:15) 
o kırıktan üşüyordur bişi olmaz. eğer sürekli indirirsen şişer, dolasıyla ağrır, damarlardan kırıktan genişlediğinden dolayı oynayada bilir..

uyumıcan sabaha kadar. sanırım.. biz aylarca diktik ayakları tavana.. bi geceden falan bişi olmaz :)
  • thefirstfbli  (11.10.10 00:04:44) 
kırık olan bölge başından yüksek olucak. bunu ya cezacifanın dediği gibi elini tavana asıcaksın ya da 2342423 tane yastığı üst üste koyup elini üzerine koyacaksın sonrada uyumayı deneyebilirsin ki en iyisi sabahlamak.


  • skywalkeremre  (11.10.10 00:10:55) 
Bak bu mesajı nası zorlukla tek elle yazdım diyosun; ömrünün sonuna kadar tek elle yazmak istemiyosan doktorun sözünden çıkma.
(bkz: babaanne öğütleri)

  • trawmatolog  (11.10.10 00:25:53) 
kırıldığı için üşüyor. gece de uyumıcaksın bir şey olmaz.


  • thefirstfbli  (03.01.11 11:03:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.