[]

avcılarda ne yapılır

ne zamandır görüşmediğim bir arkadaşımla buluşacağım yarın avcılarda. ne yapabiliriz nereye gidebiliriz hiç bilmem avcıları




 
avcılar'da pek bişi yok zaten, starbucks, burger king'e falan gidip oturabilirsiniz anca bana kalırsa.


  • godlovesugly  (10.10.10 23:21:59) 
starbucks yok avcılarda. burger a da gidilmez. güzel kafeler var biraz aşağıda. marmara caddesinden dümdüz aşağı inin, büfenin olduğu sokaktan aşağı 100 m daha yürüyün. sağda şaraphane(oturup içilebiliyor, masalar var) nin biraz ilersinde saklıbahçe var. güzel kafe. veya evlendirme dairesinin karşısındaki parkın yanında avrupa kafe var. orasıda güzeldir.


  • sttc  (10.10.10 23:25:55) 
sahile yakin marpuc kafe var. oraya gidebilirsiniz. sahilde de oturabilirsiniz.


  • thunder thunder thunder thundercats  (10.10.10 23:28:03) 
metrobüs durağının oradan nasıl gideriz dediğiniz yerlere? oturup konuşmak


  • hakiki ssg  (10.10.10 23:29:10) 
marpuç denilen yer modern kahvehanedir
okey, iskambil falan da vardır

yemek yiyecekseniz lara cafe iyidir
  • desdinova  (10.10.10 23:32:03) 
alın mangalınızı, biranızı, çıkın bir çatıya inceden demlenin.


  • silver apple  (10.10.10 23:43:57) 
gidecek ev gibi bir yer olmadığı için zaten dışarıda buluşmamız gerekli. metrobusten yakın mı dedinlen yerler yürünebilir m,?


  • hakiki ssg  (10.10.10 23:52:06) 
marpuç 4 kısım. kıraathane gibi bir kısım, önde dışarda masalar olan yer, arkadaki geniş koltuklu olan yer bir de restoran tarzı kısmı var. iyi güzel de metrobüs durağına uzak. minibüse binmek gerekir tekrar. baya aşağıda

lara'nın (evlendirme dairesinin sağ çaprazı) yanında özsüt de var.
  • sttc  (10.10.10 23:54:32) 
Metrobüse yakın yerlerde oturulacak pek bir yer yok. Metrobüsten inip kampüsün yanından sağa kıvrılırsanız, fotokopicilerin arasında birkaç kafe vardı. Ayışığı, Quo Vadis filandı galiba adları.

Bence merkeze gidin, orada seçenek daha çok. Minibüsle de gidebilirsiniz, ama yağmur filan olmazsa yürüyün bence, 15 dakika tutar. Metrobüsten inip üst geçitten geçin, Marmara Caddesi'ni sorun eğer bilmiyorsanız.

Marpuç kahvehane gibi görünse de muhtemelen başka hiçbir kahvehanede çalınmayan müzikler çalardı bir zamanlar.

Gtarz diye abidik isimli, Marpuç'un az ilerisinde sağda bir yer açılmıştı, rock kafe. Son gittiğimde liseli mekanı olma eğilimindeydi, çoktan olmuştur. Oraya yakın bir rock kafe daha vardı, adını hatırlayamıyorum şu an.

Avrupa güzel, geniş, yemekleri de iyiydi. Dip dibe oturulmayan, geniş ve ferah bir yer.

Marmara Caddesi'ni dik kesen bir sokakta, sanırım Yapı Kredi'ye yakın bir yerde Bulgar kafeleri vardı. Bir kez gitmiştim. Değişik bir boza tadabilirsiniz.

Rasha diye bir kafe vardı eskiden. Rock kulübü tayfasının mekanıydı, sonra el değiştirdi filan. Limonlu soda istediğimde içinde limon çekirdeği olan maden suyu gelince benim için bitti.
  • fadetoreality  (11.10.10 00:30:25) 
Sahile inin ve Tropicano'ya oturun.


  • natura horror vacui  (11.10.10 09:09:22) 
Öğretmenler Sitesi'ne gelmeden sağda Saklıbahçe var. (Avcılar Nikah Sarayı'nın karşısındaki park ile Halk Pazarı arasındaki sokaktan aşağıya inerken) Avcılar'da ilk deneyim için iyi bir yer :)


  • zexustewas  (11.10.10 10:15:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.