[]

Sevdiğini hissettirme, reaksiyon kovalaması şeysi

10.10.10 gününüz kutlu olsun :P

1 sene sonra ancak evlenebileceğimiz arkadaşa kendisini sevdiğimizi ve işte bu süreci beraber geçirip sonunda da evlenmeyi istediğimi söylemem ya da ima etmem gerekiyor arkidişler..

Kızın kapılma oranı cok yüksek :) Etrafında aç kurtlar dolaşıyoor ve ben bir an önce harekete geçmeliyim :( Pzt günü bir yemekte sölemeyi ya da hissettirmeyi düşünüyorum.

Soru : Direk dalayım mı mevzuya? İlk seferinde nazlanacağını düşünüyorum ki böyle olması daha hoşuma gider :) nasıl bir yol izleyeyim de söyleyeyim? Alternatif yollar söyler misiniz?

Duyuru cok tırsıyoruum bana yardım et.

 
Ne kadar zamandir birliktesiniz? Yas kac?


  • luin 41  (10.10.10 13:01:19) 
1 senedir tanıyorum. Yaşam biçimlerimiz gereği birliktelik olmadı. Sadece arkadaşça bir klüpte çalışmalar yapıyoruz. Pazartesi günü yine bu çalışmalardan biri için 3 saat beraber olacağız. Yaşım 20 nin son demleri. Son sınıfım ve artık harekete geçmem gerekiyor, kaptırmak istemiyorum


  • salahaddin  (10.10.10 13:05:40) 
Yas musait de, bir senedir taniyorsaniz ve birliktelik gibi bir sey yoksa damdan duser gibi evlen benle denmez tabi. Simdi once disi kisinin ondan gercekten hoslandiginizi ya da ne bileyim onu sevdiginizi falan anlamasi lazim once. Ha bunu soylerken "bak niyetim de ciddi" imasi olabilir.

Annemle babam tanistiktan bir hafta sonra babam evlenme teklifi etmis ve restauranttan cikana kadar cevap vermezse teklifini geri cekecegini soylemis, annem de "simdilik evet diyelim ama zaman icinde anlasamazsak, kararimiz degisebilir" demis. Niye anlattim, siz de annemin soyledigi seyi ima edebilirsiniz. Hem lonk diye soyleyip insanlari korkutmayin.
  • luin 41  (10.10.10 13:09:43) 
Annenizin söylediği gerçekten mantıklı, cok hosuma gitti, işe yarayabilir :) Bu soru nasıl korkutmadan bu hissettirilirin karşılığıydı, tırstıgım nokta oydu :) teşekkür ederim luin41


  • salahaddin  (10.10.10 13:15:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.