[]

Nba 2K10 oynamak ?

bu oyunu nasıl oynayacağım. gerizekalıya anlatır gibi anlatırmısınız.

shoot - numpad 5
pas - space bar
hızlı koşu - numpad enter

bunları biliyorum :)

numpad 2,4,6,8 ne işe yarıyor onu hala çözemedim, potaya doğru bir ekşın var ordada ama ?
en nihayetinde atak olarak iyi kötü yapıyorum bişiler. ama savunma sıfır. topu kapan çakıyor. nasıl savunma yaparım?
ayrıca özel smaçlar, hareketler vs tüyo da verirseniz tadından yinmez. teşekkürler.

 
nba live serilerinde çok kolay yapılabilen bir hareket var. adamımız potaya yakın olan takım arkadaşına pas verir gibi topu atıyor, oda havada yakalayıp smaç basıyor. adını bilmiyorum (bu oyunun vede bilgisayar oyununun özürlüsüyüm :] ). acayip haz alıyorum bu hareketten. nba 2k da nasıl olur ?


  • maden suyu  (10.10.10 02:48:49 ~ 02:49:16) 
oynamisken 2k11 oyna.
dedigin hareketin adi alley-oop.
2k serisini hic oynamadigim icin yardim edemeyecegim :)
  • samfisher  (10.10.10 04:05:54) 
nba 2k10'de clutch(hani şu backdown yaparken kullanılan) + pas tuşuyla yapılıyor alley oop.

ayrıca ayarlardan tuşları istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. o 2,4,6,8'in şut çekmek dışında bir işe yaradığını görmedim. normal şut tuşundan bir farkını da görmedim.
  • cumingsoon  (10.10.10 04:21:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.