(7)
Biriyle kavga ederken hüngür hüngür ağlamak istiyorum.. imdat!
Ya biriyle kavga ederken böyle ağlaya ağlaya gitmek istiyorum. Kalbimin atışı bile değişiyo hızlanıyo falan. Ama iğrenç bi duygu. Bişey söylemek istiyorum kavga ettiğim kişiye mesela ama ağladım ağlıcam ya sesim titriyo haklı bile olsam böyle oluyo bu. Ne yapmak lazım? Nasıl geçer bu..Caps olayıyla
Ya biriyle kavga ederken böyle ağlaya ağlaya gitmek istiyorum. Kalbimin atışı bile değişiyo hızlanıyo falan. Ama iğrenç bi duygu. Bişey söylemek istiyorum kavga ettiğim kişiye mesela ama ağladım ağlıcam ya sesim titriyo haklı bile olsam böyle oluyo bu. Ne yapmak lazım? Nasıl geçer bu..
Caps olayıyla hala dalga geçenlere peşin not: CAPS YOK!
0
mentollü şeker (
09.10.10)
kesinlikle aynı durumdayız,küçüklüğümden beri bu böyle.şöyle içimden geçenleri rahat rahat söylesem,kavga sonrası provasını yapıp keşke şunu şunu ağlamadan deseydim dediğim anlar o kadar çok ki.
0
bende de var. çaresini ne yazık ki bilmiyorum. çevremdekiler ağlama huyumdan bıktı. ama ben sadece kavga ederken ağlıyorum.
0
serafina pekkala
(
09.10.10)
ilk kafayı sen at geçer.
0
kavga ederken düşünce tarzınızı değiştirin. yani kavga etme stilinizi değiştirin. kavga ederken ağlamanın bence en büyük sebeplerinden birisi ne olursa olsun haklı olduğunu ortaya koyma davranışı. bu otomatik olarak beraberinde duygu sömürüsü işlevini istemsiz şekilde ortaya çıkarıyor ve kişi ağlıyor.
kavga ederken kendiniz için değil bir başkasını savunuyormuşçasına düşünürerek telkinli bir şekilde konuşmaya çalışırsanız ses titremesinin, ağlamanın önüne geçebilirsiniz diye düşünüyorum.
0
ayni durum bende de var. son donem yavas yavas asmaya basladim. soyle ki; dikkat ettiginde surekli tartistigin kisilerler bu olay daha az yasaniyor. ama mesela siniftan bir arkadasin ya da yoldaki bir insanla kavga ettigin zaman daha fazla ortaya cikiyor. bir de elinde geldigince sogukkanliligini korumaya calis. karsi tarafi hic takmiyormussun gibi dusun. en azindan bana faydasi dokunuyor.
0
ben pasif agresif dedim, ama bu sizin ve bu gibi durumların rahatsızlığının adı, ondan dedim:)
0