[]

İşveren tarafından doldurulan stajyer anketi

Selam merkantilistler, staj sonunda işverenin doldurduğu stajyeri bir nevi değerlendiren bir anket olur ya, 5 üzerinden bir puanlama yapılır farklı konularda, bunu dolduran insan evladı resmen bu durumu sabote etmiş bana 1 ve 2 notlarını layık görmüş, stajyeri mümkün olsa kurumunuzda istihdam etmek ister miydiniz sorusuna 'istemem' şeklinde işaretlemiş, düşmanım olsa bu kadar olur mesela atıyorum stajyerin ingilizce bilgisi 5 üzerinden 1 vermiş, fakat staj yaptığım yerde ingilizcenin i si bile kullanılmadı, neye dayanarak böyle birşey yaptı bilmiyorum, bunu kapalı zarfı merakımdan açarak öğrenmiş bulunmaktayım, bu anket kurşun kalemle doldurulduğundan bunu kolayca değiştirebilirim, ama etik olmadığı için böyle birşey de yapmak istemiyorum, bu şartlar altında bu anket yüzünden stajım okul tarafımdan geçersiz sayılır mı? Siz olsanız ne yaparsınız?




 
deyiştir


  • humin zararlisi  (09.10.10 22:52:15) 
şimdi tükenmez bi kalem alıp hepsini değiştiriyorsun, zarfı özenle kapatıp okula veriyosun.

ayrıca kurşun kalemle doldurulmuş olması bana biraz işin içinde ibnelik varmış gibi geldi, öyle ki, okul ile işveren işbirliği yapıp senin zarfı açıp açmıyacağını kontrol etmek istemiş olabilirler, belki bütün bölüme böyle yapmış olabilirler. mesela, öğrenciler staj raporlarında oynama yapıyormu yapmıyormu gibisinden istatistiki bir çalışmanın eseride olabilir o şey.
  • ceo  (10.10.10 01:21:37) 
kapali zarfa muhur basmadilar mi? acman sorun olur bence basina. ha acmani sorun etmicek okul degistirmeni de etmicektir:D


  • PoscheN  (10.10.10 01:45:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.