Giriş
(5)

Alerjik cilt tipi için nemlendirici krem

kardeşler kasap
Kışın adını duyunca bile pul pul olmaya başlayan kuru cildime nemlendirici kullanamıyorum, organik dahil hiçbir yağı kullanamıyorum. Kaşıntı dayanılmaz oluyor!Elbette bir cilt doktoruna görüneceğim fakat fikir vermesi açısından önerileriniz olursa çok hoş olur.ps: göz çevresi için de biliyorsanız bi
Kışın adını duyunca bile pul pul olmaya başlayan kuru cildime nemlendirici kullanamıyorum, organik dahil hiçbir yağı kullanamıyorum. Kaşıntı dayanılmaz oluyor!
Elbette bir cilt doktoruna görüneceğim fakat fikir vermesi açısından önerileriniz olursa çok hoş olur.
ps: göz çevresi için de biliyorsanız bir krem tavsiyesi ultra süper olur
0
kardeşler kasap
(09.10.10)
goks
(09.10.10)
Murad kullanıyorum çok memnunum almadan önce Murad ürünleri satan bir eczanede tek kullanımlık testerlarından deneyip kaşınıp kaşınmadığınızı kontrol edebilirsiniz.
0
Kat
(09.10.10)
babe'ninkiler iyi. bu tarz ürünler satan bi eczaneye giderseniz cildinizin ne tipte olduğunu anlayıp ona göre bişi verirler zaten.
0
peki
(09.10.10)
ccc excipial ccc
0
blinking neon roadside attraction
(09.10.10)
@bnra ve neoxolmis
excipial için uzun vadeli kullanımda problem yaratabilir diye bir şeyler okudum forumlarda sizin tavsiyelerden sonra. bu yüzden çekiniyorum açıkçası.

diğer taraftan murad gerçekten başarılı olsa gerek, hakkında hep güzel şeyler okudum lakin o nasıl bir fiyatlandırmadır!
0
🌸kardeşler kasap
(09.10.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.