[]

Kremsiz Şampuan

Yahu eskiden Hunca falan vardı, portakal özlü bilmem ne.. Yani tamam o da süper değildi ama gene de bir nebze daha geç yağlandırıyordu saçı. Geçenlerde Tresan diye bir markanın ısırgan otlusunu aldım, hem de az buz değildi fiyatı, o da deli gibi kepek yaptı! Zaten kepek de ayrı bir sorundu, şahdı şahbaz oldu..

Şimdi soruyorum: Ciddi anlamda deneyip memnun kaldığınız, saçı öyle zırt diye 12 saat içinde yağlandırmayan (benimki biraz anormal hakikaten), ve tercihen kepeği de azdırmayan bir şampuan var mıdır bildiğiniz? Lütfen kremsiz olsun =( (Ketoral diyecel olan arkadaşlara peşin cevap: O da çok çılgın saç döküyor..)


 
tek gecerim zart diye kesti kepegimi..

www.clear.com.tr
  • jamswety  (09.10.10 16:29:36) 
Ben aşağıda linkini verdiğim şampuan ve duş jelini kullanıyorum. Çok hassas olduğum bir dönemde kullanmaya başladım. Hala da kullanmaya devam ediyorum. Hararetle öneririm.

haber.mynet.com
  • july14  (09.10.10 17:10:05 ~ 17:13:38) 
benim kepeğimi herbalife cart diye tek yıkamada hem de kestiydi. ben de onu tek geçerim.


  • deliberte  (09.10.10 17:10:40) 
jamswerty: onu da nişanlıma alırım artık =)

july14 ve deliberte: bunları nereden bulabilirim acaba?
  • vercingetorix  (09.10.10 20:04:24) 
Ben medical kozmetik ürünlerin de, satışa sunulduğu bir yerden alıyorum. Bana oldukça yakın olan bir yer. Eminim size yakın olan bir yerden, servisleri ile gelebilirsiniz.

ASM J.Hopkins Hastanesi içinde bir yer.

Sanırım başka yerlerde de vardır.
  • july14  (09.10.10 20:46:36) 
çok sağolun july14 ama yine her istanbullu gibi siz de beni istanbul'da sandınız default olarak sanırım =))) neyse, ankara'da da bulurum elbet..


  • vercingetorix  (09.10.10 23:53:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.