şu anki casper işimi görmekteydi aslında ama alaı 3 yıl oldu artık sık sık yarı yolda bırakmaya başladı. yeni bir tane alayım dedim. şu ikisi bana yeter gibi geldi. oyun falan oynamıyorum zaten. onun dışında kasmadan matlab vs. tarzı programları çalıştırsın yeter. bunda vga çıkışı varmış sadece:http
şu anki casper işimi görmekteydi aslında ama alaı 3 yıl oldu artık sık sık yarı yolda bırakmaya başladı. yeni bir tane alayım dedim. şu ikisi bana yeter gibi geldi. oyun falan oynamıyorum zaten. onun dışında kasmadan matlab vs. tarzı programları çalıştırsın yeter.
bunda vga çıkışı varmış sadece:
www.bimeks.com.trbunun da işlamcisi biraz daha yavaş:
www.bimeks.com.trbu ikisi de aynı fiyat. hangisi daha mantıklı olur sizce? bilgisayarı lcd'ye bağlayıp film falan da izlerim diyordum ama. vga çok mu fark eder? ya da 2.4ghz ile 2.53ghz arasında çok mu fark vardır? bunlar dışında öneriniz olursa onları da yazarsanız sevinirim. fiyatlar bunlara yakın olsun ama.
teşekkürler şimdiden.