Giriş
(6)

ev arkadaşı aranıyor

pembedeolsaguvenilmezpanterlere
olay yeri ulus. 3 odalı evimizdeki 3. odaya 3. ev arkadaşımızı arıyoruz. merkezi ısıtmalı+eşyalı+klimalı akmerkeze çok yakın (5-6 dk)
olay yeri ulus. 3 odalı evimizdeki 3. odaya 3. ev arkadaşımızı arıyoruz. merkezi ısıtmalı+eşyalı+klimalı akmerkeze çok yakın (5-6 dk)
0
pembedeolsaguvenilmezpanterlere
(25.12.07)
cinsiyet belirtmeden bulamazsınız.. sizin için cinsiyet önemli olmayabilir, başları için önemli olur ama. erkekseniz sizinle kalmak istemeyecek 10.000 adet kadın.. kadınsanız sizinle kalmak istemeyecek 10.000 ? yok olmadı.. yani kısaca erkekseniz kadınlar kalmak istemeyebilir.

onun için cinsiyet belirtin lütfen. benim için sorun değil ben aramıyorum etmiyorum kız arkadaşımla yaşıyorum zaten.
0
enola gay
(25.12.07)
ev arkadaşını cinsiyetine göre aramıyoruz. uyum istiyoruz, huzur istiyoruz, çok şey mi istiyoruz??

neyse; netice olarak erkek değiliz..bu cevabı duyan mevzubahis 10.000 kadının saklandıkları yerden çıkmalarını da heyecanla beklemekteyiz!
0
🌸pembedeolsaguvenilmezpanterlere
(25.12.07)
umarım bulursunuz bir an önce.. çok şey istediğiniz yok fakat sizin değil insanların nasıl aradıkları önemli ona göre karar verip mesaj atarlar. aslında ama ben neden böyle bik bikci bi adam oldum bilmiyorum ya. dün çok üstüme geldiler duyan "kaz dağları" başlığına yazıyor ondan dolayı böyle oldum. kusura bakmayın.
0
enola gay
(25.12.07)
kirayı da yazmamı$sınız.
0
sleepy99
(25.12.07)
kira ne kadar? önemli bu. çok =)
0
kumral ada mavi tuna
(27.12.07)
cevap yazayım dedim mesaj yoluyla, ama öyle bir kullanıcı yokmuş mesaj atamıyomuşum defnoş hanım size. neyse velhasılı kelam diyeceğim odur ki biz ev arkadaşı bulduk. bu ilanı da o kadar unutmuşum ki, mesaj gelmese aklıma bile gelmezdi, o derece..
bu vesileyle, burdan, ev arkadaşı arayan herkesi istanbul.craigslist.com.tr ye davet ediyorum. hayrını görün..
0
🌸pembedeolsaguvenilmezpanterlere
(02.03.08)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.