[]

çamaşır makinası tesisatı

merhabalar,


aeg lv73 çamaşır makinası aldık bi tane. 15 yaşında falan olduğunu tahmin ediyorum. arkasından bir boru çıkıyor, kir su olduğunu tahmin ediyorum.

onun dışında 2 boruluk yer daha var. 2 tane de musluk var. ama elimizde 1 boru var kırmızı renk. bir ucu makinaya bağlanabilir ama diğer ucu musluğa sokulamıyor.

nasıl tesis edeceğiz biz bu makinayı. 2 boru ile 2 bağlantı mı kurmak lazım musluklar ve makina arasında? ne için bunlar? ayrıca bu bağlantıyı nasıl kuracağız? gidip nereden, adı ne olan parçalar almamız lazım?

aeg'nin müşteri hizmetleri numarasını da bulamadık. 0800 ile başlayan bir no var ama arayınca "yok öyle bi numara" diyor.

teşekkürler...

 
herhangi bir çamaşır makina servisine gidin mahalelnizdeki.önce durumu anlatın..adam yardım eder.baktın gelip bakalım diyorlar muhtemelen bir kaç mink parçası eksiktir onalrın da elinde vardır.sen almaya kalksan bulamazsın, uğrasmaya değmez...


  • raki masasinin degismez adami  (07.10.10 12:08:03) 
@rmda

teşekkür ederim ama bu adama bi ton para vermek istemiyoruz şimdi. başka şansımız yok mudur acep?
  • yasakani  (07.10.10 12:11:05) 
pis su borusunu banyoda var ise -ki vardır gider borusu- oraya takacaksınız. ama etrafını güzelce izole edin yoksa pis kokar, evet iğrenç

o diğer kırmızı boru sıcak su girişine olacak... takılabilmesi için ucunda sert plastik bir malzemeden yapılmış aparat gerekli... ha var da takılmıyorsa musluk ipnelik yapıyordur...
bir de mavi boru ya da üzerinde mavi yazan bir boru gerekli... o da soğuk su için... yukarıda kırmızı boru için anlattıklarımın hepsi bunun içinde geçerlidir.

yani aklımda kalan böyle... deneyin problem olmaz...
  • .aylin.  (07.10.10 12:32:09) 
ayrıca evet.yukarıdaki arkadas da katılıyorum ama biraz uğrasman gerekli.aparat falan yoksa uğrasırısn:)


  • raki masasinin degismez adami  (07.10.10 12:53:07) 
abi sadece kırmızıyı tak, benimki öyle.


  • I'mNotDone  (07.10.10 12:57:44 ~ 12:58:37) 
o kırmızı hortumun ucunda böyle musluğa vidalamaya yarayacak bir aparat olması lazım var mı? bir de ona uyacak ucu vidalı musluk lazım zaten. bunlar olsa burada sormana gerek kalmaz, kendin anlardın neyin ne olduğunu, muhtemelen yoklar... eğer öyleyse, servis değil de bir tesisatçı çağırıp yaptırman gerekir.


  • brainfour  (07.10.10 13:16:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.