(3)
doğum günü için mekan kapatmak?
selamlar,doğum günüm için 50-60 kişilik mekan kapatmak istiyorum. ancak bunu para vermeden nasıl yapabilirim önemli olan o? gelecek kişilere giriş için içki dahil bilet kessem nasıl olur?ayrıca 50-60 kişilik köhne olmayan, güzel müzikler çalan(dans/house/elektronik) mekan tavsiye eder misiniz?teşekk
selamlar,
doğum günüm için 50-60 kişilik mekan kapatmak istiyorum. ancak bunu para vermeden nasıl yapabilirim önemli olan o? gelecek kişilere giriş için içki dahil bilet kessem nasıl olur?
ayrıca 50-60 kişilik köhne olmayan, güzel müzikler çalan(dans/house/elektronik) mekan tavsiye eder misiniz?
teşekkürler.
0
çok iyi iş yapamayan bi mekan olmalı. yoksa bigün gelecek 50-60 kişi için çoğu yer para versen bile kapatmaz ki para vermeden zor.
0
o götüreceğiniz kişilere bilet falan kesmenize gerek yok. Fix anlaşın mekanla... Sallıyorum limitsiz yerli alkol 40 tl yanında da aparatif... Gidin bunu davet edeceğiniz kişilere söyleyin... Kapasitesi 60 kişilik bilemedin maksiumum 75 kişilik bir yer için kapatmanıza da gerek kalmaz. Konuşursun biz 55 kişi gelicez 50 de olur 60 da olabilir diye. Biz geldikten sonra şu saatten sonra içeriye kimseyi almayacaksın. Seve seve kabul eder. minumum 40 tl den düşününce sadece 50 kişi 2bin tl orta sınıf bir yer için iyi gelir. Bir de ekstra içenler olacak falan.
0
selam el magico
mekanda çalacak kişiyi sen ayarlarsan bu iş daha kolay olur. bu şekilde mekanın ne çalacağını da göz önünde bulundurma sıkıntısı ortadan kalkar.
zirve organizatörlüğü gibi düşünüyorum da; para vermeden kapatmaktaki en önemli etken mekana o kadar kişinin geleceği konusunda garanti verebilmek. bunun için de karşılıklı güven gerekiyor ve özellikle Taksim'de bu güveni oluşturabileceğin ve senin de son anda yamuk yapmayacağına güvenebiliciğin işletmeci az. adam zaten haftasonu dolduruyor mekanı.
limon'daki zirve mekanları bir gözden geçir bakalım, aklına yatan yerler olabilir.
bir tane mekan önerisi aklıma geliyor, onu da mesajla yazayım.
0
pyro clustic flow
(
07.10.10)