Giriş
(5)

Kadikoyde kahvalti mekani..

oohhh
Kadikoy vapur iskelesine yurume mesafesinde(ne kadar yakin olursa o kadar iyi) kapali mekanda ayni anda 80 90 kisi alabilecek,kahvalti yapilacak mekan ariyoruz, yardimci olursaniz seviniriz.
Kadikoy vapur iskelesine yurume mesafesinde(ne kadar yakin olursa o kadar iyi) kapali mekanda ayni anda 80 90 kisi alabilecek,kahvalti yapilacak mekan ariyoruz, yardimci olursaniz seviniriz.
0
oohhh
(06.10.10)
moda teras (80 90 dan emin degilim)
0
tryit
(06.10.10)
beşiktaş iskelesinin üzerinde bir mekan var sorun derim
0
mr fusion
(06.10.10)
beşiktaş iskelesi üzerindeki mekan deniz yıldızı.

www.denizyildizikadikoy.com
0
pisekar
(06.10.10)
peki cafe bambiyi onerir misiniz? kadikoyde olani.
0
🌸oohhh
(06.10.10)
Baykuş var, Süreyya Operasını arkaya alınca girilen sokakta, solda 4 veya 5. yer sanırım, 80 90 kısmından emin değilim ama alır sanki, bir konuşun.
0
deliberte
(07.10.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.