[]

ttnet

az önce ttnetten bir mesaj aldım. mevcut tarifenizi aylık 33.90 tlye sınırsıza geçirelim, 8 mbit internetin tadını cıkarın diyor. nedir ne değildir? taahhütlü mü acaba?




 
biz de geçtik ona bir-iki ay önce.. efendime söyleyeyim, yalan olmasın ama sanırım nisan ayına kadar o fiyata sınırsız (aslında 15 gb kotalı =)) olarak 8 mbit olarak kullanacaksınız o fiyata, nisan'dan sonra yine 8 mbit'i bu sefer 50 küsür liradan kullanacaksınız.. yani önceden 1 mbit gerçek sınırsız için ödediğiniz paradan birazcık fazlasını 8 mbit için ödeyeceksiniz.. biz bir heyecanla kabul ettik ama bilmiyorum iyi mi ettik.. gerçi herkes 15 gb'ı aşmadan bile hızlarının 512 kb'ye düştüğünü söylemiş ama bizde hiç öyle bir problem olmadı, üstelik deli gibi pc, ps2, wii oyunları ve film-dizi arşivliyoruz =)


  • vercingetorix  (06.10.10 17:46:56 ~ 17:47:38) 
15GB sınırlı tarife olabilir. 15GB'tan sonra hız 512kbps'e düşüyor.


  • sutlu nescafe  (06.10.10 17:47:23) 
bu fiyatta olanını ilk kez duydum ama bence de muhtemelen 15 gb sınırlılardandır.


  • sanal uyku  (06.10.10 18:50:59) 
ya işte bize de 28 tl dediler ama vergiler hariç oluyor o fiyat..


  • vercingetorix  (06.10.10 18:52:38) 
biz de eve yeni adsl bağlattık, ondan uyarayım o 8 mb değil, 8 mb'e kadar olabilir. kadar diyip sonra 512'ye düşürüyorlar, aman diyim.


  • drink the stars  (06.10.10 21:43:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.