(6)
ikitelli'de çalışan nerde oturur
ikitelli osb.mesela bakırköy'de otursa; işe gelip gitmekte sıkıntı yaşar mı? trafik, uzaklık vs. nedeniyle...
ikitelli osb.
mesela bakırköy'de otursa; işe gelip gitmekte sıkıntı yaşar mı? trafik, uzaklık vs. nedeniyle...
0
yaşamaz, kendi arabasıyla yarım saatte işinde olur, hem bakırköy güzel semt
0
akşamları felaket trafik oluyo. iki sene önce ikitelli yenibosna arasını 2 saatte gittiğimizi hatırlıyorum özel araçla. şimdi o kadar da olmasa gene trafik oluyor. hele araban yoksa otobüs ve minibüsler felaket.
bi de otobüs ve minibüsler abidik gübidik yerlere giriyo, felaket dolanıyolar.
0
halkali toplu konutlari ve basaksehir'de.
0
iyi bir site arıyorsan halkalı soyak olympiakent.
0
yok iyi bir siteden ziyade; işe yakın, sosyal olunabilecek, eli yüzü düzgün bir semt arıyorum. aklıma bakırköy geldi. haritadan da baktım yakın gibi. ama trafiği nedir bilemediğim için muallakta kaldım.
0
başakşehirden ikitelliye hususi araç ile çok rahat gidip gelinebilir. başakşehirde toplu konutlar vardır ikitelliye nazaran daha görgülü insanlar yaşar orda. bakırköy çok zor olur.
0