[]

150 tl burs

arkadaslar valilik öğrenci belgesini götüren üniversite öğrencilerine bir kereye mahsus olarak 150 tl para veriyormus die bisi duydum.bilgisi olan var mı??




 
duyduğum kadarı ile herhangi bir valilik.


  • deep435  (05.10.10 23:54:05) 
evet arkadaşım. kadıköy valiliği bugün paramı çatır çatır ödedi mesela. fukaralık belgesi de götürseymişim zıbınlık da verceklermiş. neyse bir dahhakine artık.

bu arada nerede yaşıyorsun arkadaşım? isveç?
  • baschar  (06.10.10 00:09:12) 
birader neden dalga geçiyosun.bisi duyduk doğru mu die soruyoruz.sitenin amacı bu zaten!


  • deep435  (06.10.10 00:12:50) 
genellikle fake olur bunlar. iç işlerine bir sorabilirsiniz.

www.icisleri.gov.tr

besir.atalay@icisleri.gov.tr

bişey çıkarsa bizide uyandır. beşirciğimede selam söyle.
  • ceo  (06.10.10 00:50:22) 
yemişler seni. o işin aslı şöyle; valiliklerdeki sosyal yardımlaşma fonundan faydalanmak için başvuruyorsun. Evinize kadar gelip inceliyorlar falan. Eğer uygun görülürse 450-500 civarı para veriyorlar her yarı yıl için.


  • tuyra  (06.10.10 02:44:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.