[]

kindle almak mantikli mi

189 dolar olmus fiyati, kullanan var mi? kitap okumayi oldukca seven bir insanim ama bilgisayardan kitap okuyamiyorum. kindle bana cozum olur mu?




 
kitap alın direk.


  • jameskeenan  (05.10.10 20:49:16) 
he valla,

189 dolara ne kitaplar alinir var ya uuufff
  • dengesiz pamuk  (05.10.10 21:01:01) 
kindle, olabilir tabiki. kitap okumaya ipad ile baslayan cocuklar bunun zorlugunu cekmiyor. Siz de bunu kendinizde denedikten sonra alabilirsiniz. ama kendi formati disinda dosyalari acip acmadigina kontrol ediniz, yoksa pdf, doc filan okuyamayip sadece amazon'un verdigi kitaplari okumak zorunda kalabilirsiniz.


  • comptrol  (05.10.10 21:01:38) 
kindle almak şu an için türkiye'de pek mantıklı değil gibi. abd'de olsanız durmayın derim, alın. bir arkadaşım kindle kullanıyor, maliyetini bir yıl doldurmadan çıkarıyor diyor. ipad'e falan e-kitap için kafanızı çevirip de bakmayın çünkü o da sonuçta bir bilgisayar ekranı. yarım saatten sonra gözlerinizi helak edersiniz. ipad, bir e-kitap okuyucusu değildir.

yalnız türkiye'de iseniz kindle sizin iin uygun değil. kindle'da e-pub formatı yok. dolayısıyla idefix'in türkçe e-kitaplarını okuyamayacaksınız. türkçe okumadan da ne anlamı olur bilemiyorum. yok eğer ben yalnızca ingilizce kitap okuyacağım diyorsanız, amazon'un sayfasın bir göz atın. bildiğim kadarıyla türkiye, kindle'ın desteklerinden yararlanamıyor. bu da ciddi bir sorun.

özetle yurtdışındaysanız ve yalnızca ingilizce okuyacaksanız durmayın alın. türkiye'de iseniz ve türkçe de okumak istiyorsanız kindle iyi bir seçenek değil.

bu arada bir istatiksel veri: abd'de e-kitap satışları basılı kitap satışlarını bu yıl geçmiş durumda. duyurulur. bizde hâlâ e-kitap okunur mu, kitabın kokusu vb. tartışılmakta.
  • microfiction  (05.10.10 21:01:50) 
turkiye'deyim, peki ingilizce kitap okumak istesem gene de kindle formatli kitaplari turkiye'den satin alamiyor muyum?


  • medievalman  (05.10.10 21:05:27) 
türkçe e-kitapların fiyatları makul değil amazon ile karşılaştırırsak


  • sttc  (05.10.10 21:09:24) 
türkiye'deyseniz kindle formatlı kitapları yine satın alabiliyorsunuz. ancak bildiğim kadarıyla kindle özel bir ağ sistemi kullanıyor. dolayısıyla abd'dekinin aksine, istediğiniz an kitap yüklemeniz olanaklı değil. kindle'ınıza kitap yükleyebilmek için mutlaka bilgisayarınızın yanında olması gerek. en azından benim bilgim bu yönde.

not: ekşi duyuru'da iken işinize yarayan yanıtlara tik koymayı unutmayın.
  • microfiction  (05.10.10 21:12:16 ~ 21:14:29) 
idefix'in sattıkları e-pub oldukları için kindle'da okunmuyor. kindle'ın kendi formatı var. pdf'yi desteklediği ise doğrudur.


  • microfiction  (05.10.10 23:42:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.