[]

moda faciaları

Arkadaşlar, son zamanlarda iyice dikkat eder oldum da, bu utanmadan bir de 100 TL'den falan aşağı satılmayan bir kısım çirkin ayakkabı ve çantaları, kim, neden alıyor? Yani sanki git gide çirkinleşiyorlar, ucubik bir hal alıyorlar. En kral markalar bile özellikle kadın ayakkabılarında artık ne kadar daha fazla saçmalayabilir bilemiyorum. Artık yeni moda "çirkinlik" de ben mi bilmiyorum? Yani bende mi bir sorun var arkadaşlar? Yemin ediyorum, milyarlarım olsa bir tanesini almam.. Hele şu geçtiğimiz yazın üstü botumsu, altı sandaletimsi kadın ayakkabı modasından hiç bahsetmiyorum, midem kalkıyor.. Bu kış da ugg'lar out, çirkin lastik çizmeler in olacak herhalde.. gözlemlediğim kadarıyla..




 
çok bilmem moda falan anlamam ama bu fotodaki ayakabıyı giyene acırım onun yerine utanırım


  • asadas1999  (05.10.10 13:58:53) 
abidik gubidik giyinen tikiler,zenginler bi şekilde takıp takıştırıp bunları gözümüze alıştırıyorlar,gittikçe normal geliyor.


  • zeplich  (05.10.10 14:00:28) 
Haklısınız... Ama bunların önüne geçecek bir sistem yok... Yani bir kere biz tüketim manyağı olduğumuzdan naylon poşet geçirsem kafama moda olacak...


  • .aylin.  (05.10.10 14:08:30) 
neyse, sevindim ya sağolun.. ben de çok mu demodeyim diye düşünür olmuştum son zamanlarda =) zira benzer şeyleri zara, jezebel, mango, adil ışık gibi markaların kıyafetleri için de düşünür oldum.. yahu koskoca mağazalarda, bir tane mi bana göre bir şey olmaz.. halbuki millet haldır haldır alışveriş yapıyor..


  • vercingetorix  (05.10.10 14:14:10) 
aynı sorundan muzdaribim, moda olsun insanlar alıp giysin, yine bir derece de kendine göre bir şey bulamamak ok sinir bozucu. görgüsüzlük bence bu insanların almasına neden olan, estetik zevki olan birisi üstü çizme altı sandalet ucubik bir ayakkabı ile miksen sokağa çıkmaz bence. yazık insanlar onlar, ne dayatılırsa sorgulamadan "modern" olmak için tüketiyorlar.


  • deliberte  (05.10.10 14:55:01) 
uzerinde tas olmayan ve dar kesım degıl de bıldıgın normal tisort bulmak ne kadar zor farkında mısınız? istediğim gibi bir şeyi bulmak haftalarca sürebiliyor. aynı sekılde aykkabı da oyle. bir moda olunca pazarı da dahıl, hepsi aynı tirende takılıyor. bir Beta vardı eskiden hayat kurtarırdı ama onlar da babaanne ayakkabısı yapıyorlar artık.
eskiden boyle degıl mıydı? boyleydı muhtemelen ama genel begenı daha cok sayıda ınsan ıcın gecerlı ve popularıtesı de bır o kadar guclu. satmak ıstıyorsa, ucan, kacan seyler olmak zorunda sanırım artık. bir de model tasarlaya tasarlaya, yenılık yapmak ıcın bir yerlerden manyamak durumundalar belki.
benı erkek cocugu gibi gıyınmeye mecbur kılan tum tasarımcılara burdan saygılarımı saydırıyorum.
  • pyro clustic flow  (05.10.10 20:18:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.