[]

lcd/plazma tv alıcam nerden alayım? -istanbul

çok büyük boyutlarda olmayan (22 inç civarı) lcd ya da plazma ekonomik ölçülerde bir tv alıcam. genelde dvd ve tv izliyorum; ama arada bir ps3 de bağlayabiliriz.

spot da olabilir; ama tabi bozuk, çabuk bozulacak ya da sorunlu ürünle kazıklanmak istemiyorum.

seg, regal gibi markalar haricinde orta karar bir tv'ye nerden bakabilirim? kampanya filan da olabilir ya da satan varsa iletişime geçerseniz sevinirim.

 
Darty e bakabilirsin fiyatları pek çok üründe uygun oluyor. Mediamarkt da aynı şekilde. Marka olarakta sony,samsung,panasonic ya da lg olabilir. Vestelden uzak dur aldığın güne lanet edersin(ben ettim hala daha ediyorum).


  • skywalkeremre  (05.10.10 13:37:37) 
2. el bile olsa her seyi internetten alan birisi olarak bir yerler aramaktan ziyade internette aramanizi oneririm. bir ton alisveris sitesi, en uygun fiyati bulmak icin arama motorlari (akakce.com, ucuzu.com vs) var. once ne alacaginiza karar verin sonra en ucuzunu arayin.


  • entrapmen  (05.10.10 13:38:46) 
bayağıdır arıyorum internetten zaten; ama görmeden de alamıyorum tabi. aslıdna lg'nin 22 inç bi tanesini buldum ama tv ye tam karşıdan bakmak gerekiyor biraz da uğultu var yorumları var o yüzden vazgeçtim mesela.


  • bradshaw  (05.10.10 13:54:40) 
fiyat olarak ne düşünüyosunuz ?


  • geven kafa  (05.10.10 14:34:15) 
500-550


  • bradshaw  (05.10.10 15:01:49) 
iyi kötü olayına siz karar verin ama yazın başında Teknosadan 500 liraya almıştım, markası LG idi, 22inçti.

hem televizyon olarak kullanabiliyordunuz, hem de bilgisayara bağlayabiliyordunuz. bir bakın isterseniz.
  • geven kafa  (19.10.10 19:51:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.