[]

YTÜ - davutpasa ogrencileri bir bakabilir mi?

ben bu aksam itibariyle bir sertifika programina basladim davutpasa kampusunde.
zaten kapiniza bir metro ve bir tramvay aktarmasi ile 2 vesait geliyorum.

kapinizdan, fen edebiyata goturen ve getiren iett otobuslerine de para vermek durumunda miyim ben? bize kart falan vermediler sonucta, ama 4 milyara yakin para odedik bu programa.

aksam donuste bindigim otobus tuzla otubusuydu, sadece okulun kapisina inmek icin 3 tl indi akbilimden, icim ciz etti.

nedir bu isin oluru? ucretsiz olan bisey yok mudur? akbil basmasa miydim? kapiya kadar da yurunmez ki o yorgunlukla.

oeh

 
yukarı çıkarken akbil basılmaz ama inerken mecbur diyorlar. geç saatte çıkıyorsan şöförle konuşup razı edebilirsin. Ayrıca 25 kuruşa ring servis de var. hatta o ring servis belli saatlerde cevizlibağ metrobüsten okula da var, 50 kuruş. hani tramvay ile geliyorsan pratik olur. aşağı yürümek çok yormuyor aslıda, gidersin yokuş aşağı. ben 6 senedir gidiyorum :D

hangi sertifika programı bu? merak ettim şimdi.
  • aidiyetsiz  (04.10.10 22:27:36) 
pedagojik formasyon programi.

ya asagi inerken basalim da, 3 tl nedir yani? tuzla otobusune bindik diye kapida inmek icin 3 tl niye veriyim? sofore 1 tl versem hadi neyse. o saatte donduk zaten disarda, bekleyemezdim ring servislerini, zaten oyle bisey de yoktu.

neyse bulcam bi yolunu : )
  • la traviata  (04.10.10 22:33:41) 
muavine verebilirsin 1 tl, kabul eder sanırım. ring var da, ya başlamamıştır ya da çok seyrekleştiği bir saattir.


  • aidiyetsiz  (04.10.10 22:38:55) 
bugun servisi kullandim valla super oldu direk cevizlibag. umarim tekrar yapabilirim.

edit: artik servisler bize ucretsiz ve kartsiz : )
  • la traviata  (05.10.10 22:45:11 ~ 07.10.10 11:01:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.